Toot-Toot autók és pályák

Toot-Toot autók és pályák magyarul beszélő játékok, amelyeket a V-tech játék gyártó készít. V-tech Toot-toot márkanéven forgalmazott kiváló minőségű, elsősorban műanyagból (azon belül is ABS-ból, amit törhetetlen anyag) készült kisautók kicsiknek. Fő célcsoportjuk az ovisok és a bölcsisek. A kategórián belül  magyarul beszélő műanyag kisautók (mentők, tűzoltók, rendőrautók, busz, markoló stb) hozzá tartozó pályák. Keresd a bemutató videókat az oldal alján!

Nincs ilyen termék.
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Hogyan müködnek a magyarul beszélő kisautók?

A Toot-Toot kisautók az óvodáskorú fiúk kedvenc járművei: rendőrautó, tűzoltóautó, dömper, busz, versenyautó és még sok más. A kisautók külön-külön is müködnek, de a hozzájuk kapcsolható pályákkal igazi a játék. Az egyedi Smart point technológiának köszönhetően a pályák különböző pontjain az autók megállnak és interaktivan müködnek tovább. Ez azt jelenti, hogy az autó/jármű érzékeli, hogy a pálya melyik részén van és ott pontosan oda passzoló dallamot vagy humoros szöveget mond.

A piackutatás alapján csak olyan járműveket találsz nálunk, amelyeket a kisfiúk imádnak, nagyon szeretnek velük játszani. A játékok ABS-ból készülnek, ez fényes felületet ad, és nagyon nehezen törik el. Néhány pálya mozgó lifteket tartalmaz, ennek ellenére az összerakása a részletes használati útmutató alapján könnyen megoldható, de tapasztalatok alapján a felnőttek nagyon élvezik ezt

Minden kisautó magyarul beszél, énekel, zenél és vicceseket mond. Próbáld ki őket!