Kupon felhasználása

Az alábbiakban abban segítünk, hogy miként tudod a leggyorsabban felhasználni a kuponokat a www.mesesajandekok.hu oldalon.

 

1, Milyen kuponokat tudsz beváltani? Többféle kuponunk létezik, vannak konkrét termékhez kapcsolódó, bármely termékhez kapcsolódó, ingyenes szállítást tartalmazó, %-os kedvezményt tartalmazó és egyéb kuponajánlataink. Ezek általában betűk és számok kombinációjából álló karaktersorozat pl Apr2016.

2, A beváltás nagyon egyszerű. Válasszd ki azt a terméket amit szeretnél, és tedd a kosárba. Ekkor megjelenik a Kosár oldal. Persze ha több terméket is vásárolsz, akkor elég az utolsó termék után elvégezni a müveleteket.

 

 

2, Ezt kővetően az alsó mezőbe egyszerűen írd be a  kapott Kuponkódot, pl Apr2016 (önnek lehet, hogy más kódja van, kérem azt írja be). Ezt követően kattints az ellenörzés gombra. Ekkor a program leellenörzi, hogy megfelelő-e a kód és erről értesítést küld egy felugró ablakban.

 

Persze lehet, hogy a kupon már nem érvényes, vagy másik feltételre érvényes csak. Hiba esetén mindenképpen ellenörizd le, hogy megfelelően másoltad be a kódot!

3, A fenti ablak bezására után a kód már felszámításra került, és a kedvezmény jóváírodott a kosár oldalon is!

 

Jó vásárlást kivánunk!