Játék babák

Legszebb játék babák lányoknak!  Már a legkisebbek is játszanak textilból készült puha babával, majd egyre szebb kidolgozású  játékbabák és kiegészítők kerülnek a kezükbe, mint babaházak, játék konyhák, autók babáknak. Az újabb interaktív babák már tudnak sirni, beszélni, énekelni, pisilni is, hasonlóan interaktívak, mint a valódi csecsemők.

Sorrend:
Sorrend:

Mindenki által ismertek klasszikus játékok az alvó, síró, járó, éneklő, beszélő pisilő és egyéb babák, anyaguk alapján műanyagból, fából, vagy textilből.

A játékbabák fontosak a kislányok nevelésében. Már ősídők óta kaptak a gyerekek babákat, akár fából faragva, vagy kukorica csuhéból készítve. Ez segíti őket abban, hogy másolják a felnőttek, főleg az anyjuk cselekedeteit, és így majd felnőve könnyebben tudnak azonosulni az anyai szereppel.

Játékbaba mellett a baba kiegészítők is fontosak, mint játékbaba ruha, játék babakocsi, babakád, babaház a babáknak.

A mesesajandekok.hu webshop által forglalmazott játékbabák és baba kiegészítők, segítik az ovis és alsós kislányoknak az egészséges fejlődését. A kinálatunkban elérhetőek a magas minőséget képviselő Baby Born baba, a nagyon jó ár-érték arányú DollsWorld babák, közöttük a magyarul beszélő és éneklő Charlotte, illetve az Cry Babies varázskönnyekkel síró babák. Persze megtalálható az örök klasszikus a Barbie baba is, a hozzá tartozó kiegészítőkkel

A népszerű rajzfilmek szereplői is gyakran hercegnők, királylányok, lány hősők, így ezekből is készültek már babák. Ezek a babák megjelenésükben nem kisgyereket, hanem a mesében szereplő felnőtt figurát mutatják. Ezek pl a Disney mesehős babák, a Jégvarázs játék babák. A Masha és a medve szereplője is egy egy aranyos kislány baba, amelyet több méretben, ruhában kinálunk medvével együtt. 

Minden babához kapható kiegészítő, ruha, bili, kád, vagy a éppen Barbie babaház 

A webshopban találsz élethű játékbabát, nagyméretű , óriás babát vagy interaktív babákat is. 

A különböző babáknak is van életkoruk. Most nem arra gondolok, hogy a Barbie már 60 éve készült el, hanem megjelenésében is különböző életkorú személyeket jelenítenek meg. Vannak pólyás csecsemő alakú babák, amelyeket etetni, itatni, altatni lehet. Ezek után jönnek az óvodáskorú babák, amelyek gyakran tudnak beszélni, és az arc kidolgozás is már inkább óvodásokra hasonlít. A nagyobb lányok már sminkelhető babákkal, babafejekkel játszanak, és a időben a végén a modell alkatú babák érkeznek, amikkel felnőttes cselekvéseket lehet bemutatni, mint sétálás, autózás, nyaralás, munkák, karrier vagy éppen sportolás. A fentiekből látszik, hogy a különböző életkorú gyereknek, különböző babákra lehet szüksége.