Babáknak

Kisbabáknak puha alvó plüssöket, készségfejlesztő játékokat, beszélő autókat és babákat, mesekönyveket ajánlunk. Nézz körbe és válassz a széles kínálatból!

Játékok babáknak

Plüssjátékok babáknak

Az újszülött babáknak feljődésük érdekében fontos, hogy számtalan inger érje őket a szülöi gondoskodás és szeretetten túl. Ezek az ingerek hang, szín, illat, mozgás és mások. A készségfejlesztő játékok ilyen ingereket nyújtanak. A színes plüssállatok, melyek egyes része a kisgyerek kezében zajt, vagy hangot ad ki, vagy különböző mozgásra beszél, válaszol, fényjeleket bocsát ki. A különböző formájú barátságos bébi plüssök puha textilből, és belső tömőanyagból készülnek. Úgy vannak kialakítva, hogy ne okozhassanak balesetet, és így biztonságos játszó ás alvótársak lehetnek. Érdemes kipróbálni a Fisher Price tanuló kutyust és tanuló hugi interaktív plüssjátékokat. 

Készségfejlesztő játékok babáknak

A már mozogni kezdő gyerekeknek hasznosak lehetnek a különböző járássegítők, otthoni hinták, szines mozgó játék. Egyik kedvencünk a Vtech sétagolyó , mely mozgással, fényekkel, hanggal mozgatja a kisbabákat. Ebben a kategóriában óriási kínálattal és kedvező árakon beszerezhetőek a Winfun játékcsalád tagjai. A műanyag játékok ABS anyagból készülnek, ez egy fényes, törhetetlen anyag, ami így nagymértékben biztonságos. A különböző babajátékokkal szerzett élmények egész életükre meghatárózóak lehetnek, ezért fontos, hogy megfelelő minőségűt válassz kis gyermekednek a fejlesztő játékok közül.

Habszivacs játszószőnyegek

Az otthoni játszófelület - ami akár csak egy játszósarok is lehet - minősége különösen fontos. A puha habszívacs játszószőnyegek biztonságos környezetet jelentenek a délutáni játékhoz. A habtapi nagyméretű puzzle elemekből készül, így könnyű összeilleszteni őket. A felület mosható, így nem okoz gondot ha valami piszok kerül rá. Nem csak szőnyeg, hanem kocka is összerakható az elemekből, és így különböző játékokat is tárolhatsz benne, pl plüssöket. A puzzle szőnyegre színes rajzok kerülnek, általában rajzfilmhősökkel, így lehet Jégvarázs, Mancs őrjárat, Mickey és Minnie egér puzzle szőnyeged otthon.

Mesekönyvek -nem csak- babáknak 

Sok évtizedes tapasztalat, hogy napi esti meseolvasás fejleszti a kisgyerekek képzelőerejét, szókincsét, kognitiv készségeit. Ez napi 10-15 perces együttlét mind a szülőnek, mind a gyerekeknek a nap fénypontja lehet és a napi rendszeresség biztonságot ad a kisgyermeknek. A mesék varázslatos világát a gyerekek elképzelik, és a repülő tündérek, beszélő malacok világa nem idegen tőlük. A mesésajaándékoknál a magyar szerzőjű meséket javasoljuk, ilyen lehet a Mazsola és Tádé, Kockásfülű nyúl, Bogyó és Babóca, Kuflik!, Maszat mesesorozat, vagy Pitypang és Lili. Ezekhez a mesékhez különböző játékot is tudnak választani, plüssöket, vagy készségfejlesztő játékokat.