Blog

A legszebb babák kislányok számára

Melyik kislány ne vágyna egy csodálatos és egyedi babára, amellyel bármikor kikapcsolódhat? A kiváló minőségű Dolls World babák remek ajándék lehet a számukra, amelyeket akár nyaralásra is magukkal vihetnek. De vajon melyek a legszebb darabok? Ebből a cikkből minden kiderül!

Milyen medencét válasszunk otthonra?

Itt a nyár, így ideje körbe nézni, hogy milyen kerti medencék közül válogathatunk. A szezon egyik kedvenc kikapcsolódási lehetősége a napozás mellett a fürdőzés. Ehhez azonban szükség van egy kinti darabra, amelybe bármikor belecsobbanhatunk. De vajon milyen érdemes beszerezni? Ebből a cikkből minden kiderül!

Milyen készségfejlesztő játékot válasszunk ovisoknak?

A kicsik számára rendkívül fontos, hogy egy eszköz fejlesztő hatással bírjon. Van azonban pár olyan kellék, amely praktikus és hasznos lehet a számukra. A Keller-Mayer készségfejlesztő játék óvodásoknak lett kitalálva, amelyet a kicsik és a nagyok egyaránt használhatnak. De milyen lehetőségeink vannak a témában? Ebből a cikkből minden kiderül!

Mit érdemes tudni a Brainbox társasjátékokról?

Van pár apróság, amely az egész család figyelmét lekötheti. Legyen szó kártyáról, kinti eszközökről, esetleg Brainbox társasjátékokról, bármelyik jó választás lehet egy unalmas hétvégére. A családi változat fejlesztő hatással bír, így mindegyik korosztálynak megfelelő lehet. De vajon mit érdemes tudni ezekről a kellékekről? Ebből a cikkből minden kiderül!

Németh György
Németh György
2021.05.25 11:37
Négy hasznos kreatív játék

Ki ne szeretne kreatív játékokkal időt tölteni? Számos márka többféle terméke képviselteti magát a piacon, így nem könnyű megtalálni a tökéletes darabot. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk nektek pár hasznos terméket, amellyel öröm lesz a kikapcsolódás. Lássuk hát a listát!

Tudományos mikroszkóp gyerekeknek

Nagyfelbontású mikroszkóp gyerekeknek is készülnek, amelyeket akár otthoni vizsgálatokra is használhatunk. Amennyiben a gyerkőc szereti figyelemmel tartani a világ legapróbb részleteit is, nyugodtan lepjük meg egy számukra tervezett változattal. Ezek akár kilencszázszoros nagyításra is képesek, így a lurkók semmiről sem maradnak le.

De vajon mit érdemes tudni a tudományos verziókról? Ebből a cikkből minden kiderül!

Az egyik legjobb fejlesztő játék, a hinta

A hinták remekül fejlesztik a gyerkőcök mozgáskoordinációját, illetve egyensúlyi érzékét. A webáruházunkban többféle változat is kapható, legyen szó dudás, illetve hagyományos fa natúr fajtáról. De vajon mire is jó egy hasonló fejlesztő játék? Ebből a cikkből minden kiderül!

Négy kreatív 3D puzzle játék

Ki ne szeretne különböző alkotásokat építeni? Legyen szó gyermekekről vagy éppen felnőttekről, a kreatív 3D puzzle játékok mindenkinek remek kikapcsolódást nyújthatnak. Az elemek könnyedén illeszkednek egymáshoz, így az építést követően egy igazi 3D-s látványban lehet részünk. Ezáltal bárkinek lehet saját bolygója, vára, esetleg kastélya egyaránt.

Ebben a cikkben bemutatunk pár kreatív darabot!

Érdekel, hogy miként születtek a Kockásfü nyúl ikrek?

Olvasd el a teljes cikket!

Három izgalmas Ravensburger puzzle

Ki ne szeretne puzzle játékkal időt tölteni? A Ravensburger puzzle akár kicsiknek, de még nagyoknak is remek lehetőséget nyújt, hogy feltöltődhessenek. Remek időtöltés az egész család számára, hiszen többféle méretben és mintával vásárolhatóak meg ezek a fejlesztők. De vajon milyen izgalmas Ravensburger darabok léteznek? Ebből a cikkből minden kiderül!

Legjobb felnőtt puzzle játékok

Ki ne akarna játszani egy társassal, esetleg kirakóval? Nemcsak a gyerekek szeretnek időt tölteni a különböző logikai apróságokkal. A legjobb felnőtt puzzle lehetőleg minél több elemből áll, amely képes az egész családot összegyűjteni és órákra lefoglalni. De vajon melyek ezek? Ebből a cikkből minden kiderül!

Németh György
Németh György
2020.10.06 15:51
Karácsonyi készülődés

Már te is várod a KARÁCSONYT!

Sokan már az év elején elkezdenek készülődni az évvégére.

Adunk pár ötletet, hogy idén kevesebb gondod legyen a karácsonyi készülődéssel!

2020.09.29 15:45

Ha Cry babies játékot szeretnél vásárolni, akkor kattints az oldal tetején a logóra, vagy a Cry babies játék szövegre!

Többet akarsz tudni a Cry babies mese sorozatról magyarul, és érdekelnek a Cry Babies babák? 

2020.09.27 16:40
Milyen állat Tádé?

Tudni szeretnéd, hogy milyen állat Tádé

Mi csak egyetlen Tádé-t ismerünk, aki a Mazsola és Tádé mesék egyik főszereplője!

Tudj meg többet róla!

 

 

 

2020.09.27 09:53

Nézz körül, hogy milyen szuper mesefigurák kaphatóak a játék webshopban!

Legjobb unikornisos játékaink

Tudod mik az Unikornisok? Varázslatos egyszarvú lovak, számtalan mese szereplői. Többféleképpen ábrázolják, és kézzel foghatóan játékokat is gyártanak belőle. Kínálatunkban is számtalan Unikornisos játék található, nézd át, és válaszd ki a kedvenced! Kislányoknak kötelező rózsaszínnel, szivecskékkel vagy szivárvánnyal

Játék rendelés 4 egyszerű lépésben játék webshopból

Ha még nem probáltad, lehet, hogy azt gondod, hogy nehéz a játék rendelés a játék webshopból. Hidd el, nagyon könnyű, 4 egyszerű lépésben megmutatom, hogy miként lehet kiválasztani és a megfelelő átvételi pontra rendelni játékot. A mesesajandekok.hu játék websbhopban nagyon sok játék várja, hogy mielőbb a gazdájához kerüljön. 

2020.09.15 09:55
A Kockásfülű nyúl mese

A Kockásfülű nyúl mesét az MTV készítette a 70-es évek közepén. A nyuszi egy magas ház tetején lakik egy böröndben és minden reggel, miután felkel, körülnéz a távcsővével. Ha úgy látja, hogy a kis barátainak szükség van segítségre, odarepül hozzájuk és megoldja a problémás helyzetet. A nyuszi a füleit összecsavarja és mint egy helikopter rotort használva szélsebesen tud repülni. A mesefilm erőszakmentességre épül, minden gondot, bajt együttmüködve oldanak meg.

Ismerd meg a szerzőket és szereplőket

A Kockásfülű nyúl mesék nagyrésze különböző minőségben a youtube és egyéb videómegosztókon is látható.

 

Iskolai készülődés játékkal

Bár még erősen süt az augusztusi nap, hosszúak a nappalok, de a szülőknek (és a gyerekeknek) kezdődik az öszi nagy feladat , itt az ideje felkészülni az őszi iskolakezdésre. Legyen a gyermek akár új elsős, vagy már nagyobb tanuló, az iskolába belerázódás kihivásokat jelent neki és a szülőknek is. 

Iskolára készülve javaslunk néhány olyan játékot, amivel könnyebben keződik az iskolai munka szeptemberben

Fontos, hogy az iskola kezdés ne stressz legyen a gyermekednek. Ha vannak óvodás társak, akikkel együtt mennek ugyanabba az osztályban, akkor ismét keressétek fel egymást, hogy mahd legyen ismerős a tanteremben. 

Együtt válasszátok ki a táskát, tolltartót, és egyéb kiegészítő tanszereket, hogy magáénak érezze a tanuló, és szivesen használja

Az iskolák nagy része már kiadott egy listát, hogy mit kell beszerezni a kezdéshez. Igyekezzetek minden eszközt időben megvenni, hogy ne érezze magát kényelmetlenül, ha valami nincsen.

2020.08.03 19:27
Társasjátékok utazáshoz

Nyári szünet alatt is gyakran unatkoznak a gyerekek. Autós utazások során melyik szülő ne hallotta volna az indulást követően, hogy " Még milyen messze van? A Balaton is legalább 1 óra, de a tenger akár több mint 5 is lehet. 

Ilyenkor nehezen, de le lehet kötni a gyerekek figyelmét, akár szüleikkel közös játékkal, vagy egyéni "társasjátékokkal".

A nyári utazós játékokhoz adunk ötleteket a cikkben

2020.07.23 22:20
Szabadtéri játék ötletek

Itt a jó idő és fontos, hogy a gyerekek minél több időt töltsenek kinn a szabadban. Ez lehet kertben, játszótéren, vízparton vagy erdőben is.