Interaktív játékok (beszélő,mozgó,funkciós)

Az interaktív játékok valamely speciális tulajdonsággal rendelkező játékfigurák. Lehet olyan beszélő játék Jinn, amely kitalálja a gondolatod. Interaktív plüss kutya, póni, vagy unikornis, ami tud sétálni, kérdésekre válaszolni! Éneklő babák, amelyek vagy ismert gyerekdalokat, vagy egy mesefilm főcím dalát adja elő! Számtalan lehetőség, felhőtlen szórakozás!

Sorrend:
Sorrend:

Több funkciós plüss interaktív játék

Az interaktív plüss kutya és más állatok a legnépszerűbbek. A Wobbleez sétáló kutyusok, vagy más néven totyogó tappancsok különböző kutyafajtaként vásárolhatóak meg . Különlegességük, hogy úgy tudnak sátélni, hogy nem kell hozzájuk elem, így nincs is bennük semmi ami elromolhat, ezért kisebb gyerekeknek is ideális játék.

Interaktív játék baba

A Régió játék által forgalmazott babák közül az egyik legjobb ár-érték arányű, a Charlotte baba. A babának több változata is létezik, van amelyik csak fésülhető, de az egyik legnépszerűbbb a magyarul beszélő és éneklő baba. Ez a baba több dalt, és mondókát tud előadni, és háromféle változatban kapható. A Baby Born többféle interaktív babát is forgalmaz, kisfiú és kislány kivitelben. Ezek a a babák tudnak, sírni, inni pisilni, lehet etetni, altatni stb. A Cry babies egy rajzfilmsorozat, amelynek a babái sírnak, ha nem találják a cumijukat. Csak tedd a szájába, és már el is hallgat. Többféle Cry baby baba kapható.

Mesehősös interaktív játékok

A mozikban vagy különböző rajzfilmcsatornákon vetített elsősorban lányok részére készített mesefilmek szereplőit is készítik éneklő baba formában. A Jégvarázs szereplői Elsa és Anna is szerepel a kínálatunkban, több változatban és méretben így éneklő formában is. Az egyszerűbb figurák csak csilingelnek, és egyszerűbb hangot adnak ki.

Bébiplüss és műanyag interaktív játékok a kisbabáknak

Az interaktív plüss figurák a kisebbek részére, hiszen puha anyagból készültek, míg a műanyagok a nagyobb gyerekeknek, több extra funkcióval! A játékok segítik a kisbabák első interakcióit, színes, dalos ingerekkel. Késöbb mozgásra serkentik, beszédbe elegyednek valük, vagy elalváskor altató dalt és esti fényeket adnak nekik. Születésnapra ideális ajándék a Disnes Mickey és Minnie egér születésnapi tortával és énekkel

Nickelodeon rajzfilmcsatornáról a úszva éneklő Baby Shark cápa család tagjai, cápa apa, cápa anya és cápa bébi. A játékok tulajdonsága, hogy tudnak énekelni, a műanyagok vízben úszás közben. Ezzel a funkcióval az esti fürdés is játékos szórakozássá válik.