Interaktív játékok (beszélő,mozgó,funkciós)

Az interaktív játékok valamely speciális tulajdonsággal rendelkező játékfigurák. Lehet olyan beszélő játék Jinn, amely kitalálja a gondolatod. Interaktív plüss kutya, póni, vagy unikornis, ami tud sétálni, kérdésekre válaszolni! Éneklő babák, amelyek vagy ismert gyerekdalokat, vagy egy mesefilm főcím dalát adja elő! Számtalan lehetőség, felhőtlen szórakozás!

Több funkciós plüss interaktív játék

Az interaktív plüss kutya és más állatok a legnépszerűbbek. A Wobbleez sétáló kutyusok, vagy más néven totyogó tappancsok különböző kutyafajtaként vásárolhatóak meg . Különlegességük, hogy úgy tudnak sátélni, hogy nem kell hozzájuk elem, így nincs is bennük semmi ami elromolhat, ezért kisebb gyerekeknek is ideális játék.

Interaktív játék baba

A Régió játék által forgalmazott babák közül az egyik legjobb ár-érték arányű, a Charlotte baba. A babának több változata is létezik, van amelyik csak fésülhető, de az egyik legnépszerűbbb a magyarul beszélő és éneklő baba. Ez a baba több dalt, és mondókát tud előadni, és háromféle változatban kapható. A Baby Born többféle interaktív babát is forgalmaz, kisfiú és kislány kivitelben. Ezek a a babák tudnak, sírni, inni pisilni, lehet etetni, altatni stb. A Cry babies egy rajzfilmsorozat, amelynek a babái sírnak, ha nem találják a cumijukat. Csak tedd a szájába, és már el is hallgat. Többféle Cry baby baba kapható.

Mesehősös interaktív játékok

A mozikban vagy különböző rajzfilmcsatornákon vetített elsősorban lányok részére készített mesefilmek szereplőit is készítik éneklő baba formában. A Jégvarázs szereplői Elsa és Anna is szerepel a kínálatunkban, több változatban és méretben így éneklő formában is. Az egyszerűbb figurák csak csilingelnek, és egyszerűbb hangot adnak ki.

Bébiplüss és műanyag interaktív játékok a kisbabáknak

Az interaktív plüss figurák a kisebbek részére, hiszen puha anyagból készültek, míg a műanyagok a nagyobb gyerekeknek, több extra funkcióval! A játékok segítik a kisbabák első interakcióit, színes, dalos ingerekkel. Késöbb mozgásra serkentik, beszédbe elegyednek valük, vagy elalváskor altató dalt és esti fényeket adnak nekik. Születésnapra ideális ajándék a Disnes Mickey és Minnie egér születésnapi tortával és énekkel

Nickelodeon rajzfilmcsatornáról a úszva éneklő Baby Shark cápa család tagjai, cápa apa, cápa anya és cápa bébi. A játékok tulajdonsága, hogy tudnak énekelni, a műanyagok vízben úszás közben. Ezzel a funkcióval az esti fürdés is játékos szórakozássá válik.