Játékautó, jármű

Többféle játékautó méretarányos fém és műanyag, mesehősős változatban is. Akár csak kézzel gurítható, akár lendkerekes, akár távírányítós játék autót keresel, itt megtalálhatod. Van zenélő, világító, beszélő és verseny autó kisebb és nagyobb gyerekeknek. Izgalmas száguldás otthon a szőnyegen a játék autókkal, vagy kinn a szabadban.

Akár szobadísznek, akár versenyzéshez, tanuláshoz keresel fém, vagy műanyag játék kisautót, érdemes átnézni a kinálatunkat. Eredeti fém magyar mentő, tűzoltó, rendőr autók is kaphatóak. A szirénázó autókhoz épületek is tartozhatnak, mentőállomás, építhető tűzoltó állomás, vagy rendőrségi épületek.

A Vtech Toot-Toot autók kisbabáknak készültek, hiszen tudnak beszélni és énekelni, és a különböző helyzetekben más-más válaszokat adnak. Az autókhoz különböző pályák is vásárolhatóak. A pályákon az interaktív beszélő kisautók a különböző helyeken, más-más hangot adnak ki. Ezek a hangok, viccesek, szórakoztatóak és mind a helyszínhez, mind az autóhoz illeszkednek és egyediek. A nagyobb pályaszettek Toot-Toot kisautót is tartalmaznak

Bár azt gondoljuk, hogy a játékautók elsősorban fiúk számára készülnek, a valóság erre rácáfol. Lányok számára Barbie autók, mopedek és akár lakóbuszok is készülnek. A rószaszínű a Barbie babákhoz méretezett stílusos autók ideálisak egy tengerparti kiruccanáshoz, egy belvárosi motorozáshoz, akár nyaraláshoz lakóbusz, vagy fagylaltozó nyitásához. A nyitott autókban a Barbie babák kényelmesen elférnek. 

Minden országban nagyon népszerűek a helyivel megegyező hatósági autók, mint eredeti Audi vagy Ford rendőrautók és BMW motorok, különböző mentőautók eredeti színekkel és felirattal. Az autók egy része szírénázó hangot ad ki a motorháztető lenyomásával, úgyanúgy, mint az igaziak.

Minden gyerek szeretné átélni a sebességet az autójával. A távírányítós autókkal ez könnyen megvalósítható. Az R/C autók igazi terepen is jól közlekednek, míg pl. a Disney Verdák autók otthoni körülmények között muzsikálnak jobban.

Népszerű márkák a weboldalon: Bburago, Vtech, Hot Wheels, Toot-Toot, Disney