Puzzle felnőtteknek

Sok puzzle felnőtteknek számára készül, mert nagy kihívás a nagyobb darabszámú elemekből kirakni a képet 

Másrészről ezek a puzzlek felnőtteknek ismerős képeket tartalmaznak, pl. populáris képzőművészek alkotásai, zenészek , énekesek fotói, tájképek és festmények formájában. A felnőtt puzzle kirakása után faliképként is használható, melyhez ragasztó és egyéb kiegészítő is kapható.

Sorrend:
Raktáron
Big Ben 3D puzzle
Big Ben 3D puzzle
Sorrend:

Különleges puzzlek felnőtteknek 

Trefl puzzle 

Ár-értékben a Trefl puzzle a nyerő. Nagyon sok érdekes képkirakó kapható az ő választékában. A gyár kelet-európa egyik legnagyobb papírjáték gyártó vállalata, különböző méretű és darabszámú puzzlet gyárt a bébi korosztálytól kezdődően egészen a többezres elemszámú felnőtt puzzlekig. Nagyon jó minőségű papírra tökéletes képeket helyeznek el, így nagyszerű ajándék lehet a Trefl puzzle felnőtteknek is. Puzzle játékok doboza és képkirakó is újrahasznosított papírból készült, így vigyáznak a környezetünkre is! 

Clementoni felnőtt puzzle

Olasz puzzle gyártó, aki nagyon sok olasz témájú puzzlet gyárt. Az olaszos kinálatban szerepelnek a klasszikus festmények, történelmi épületek, népszerű kiránduló helyek és városok látképe is. Persze ők is gyártanak és nálunk is lehet kapni autós, űrhajós, világtérképes, filmes és még nagyon sokféle témájú képkirakót, nem csak felnőtteknek. A puzzlek képe nagyon jó minőségű nyomtatással készültek és a papír vastagsága is ideális a célnak.

Ravensburger puzzle 

A Ravensburger a puzzlegyártás talán legnagyobb szereplője. A német cég a világ minden tájára szállít a tökéletes minőségű puzzle játékaiból. Ezek a puzzlek prémium minőségűek, ezért adnak el belőle több mint egy milliárd dobozt évente világszerte. Ezek a játékok nagyon népszerűek a felnőttek körében, hiszen olyan nagyszerű képeket tartalmaznak, amiket ismernek. Ez lehet egy tájkép egy ismert városról, vagy vidéki tájról. Akár egy népszerű festőművész képe, vagy a előadómüvész fotója. 

Ravensburgertől különleges formájú 3d puzzle felnőtteknek

Ha nem elég a 2 dimenzióban, tehát síkban kirakható puzzle, akkor javasoljuk, hogy lépj feljebb, alkoss 3D-ben. A Ravensburger speciális műanyag elemekből meglepő 3d modelleket tudsz építeni. Az elemeket a speciális kialakításnak köszönhetően nem kell ragasztani, csak összepattintatni. Az elemekből lehet szögletes tárgyakat, pl. kastélyokat, házakat építeni és itt a sarkokba csuklós elemek kerülnek. Az épüóletek tetőkialakítása általában ferde, így azokat külön nagyobb méretű műanyag elemekből kell felépíteni. A puzzle elemek egyik oldalán a külső, látható grafika szerepel, míg a másik oldalon sorszámozás, hogy egyértelmű legyen a kirakás sorrendje.

WOW I am ... puzzle

Elsőre furcsának tünnek a WOW puzzlek. Ezeken a képeken állatok, állatfejek szerepelnek. Különlegessége az I Am... puzzleknak az, hogy nem négyszögletes a kirakó, hanem a kép körvonalát követi. A puzzle elemek sem hagyományos formájúak, hanem bármilyen alakzatot felvehetnek. Bár a puzzlek darabszáma alacsonyabb, ennek ellenére a kirakható képek óriásiak. 

A kész műveket kirakás után nem kell szétszedni, hiszen össze lehet őket ragasztani, és a falra helyezni , hiszen nagyon látványos képek.