Mesehősök

Megelevenednek a mesehősök ! Válassz otthonra a kedvenc filmed szereplőjét, mesefiguráját különböző játékokon!

Nálunk megtalálhatóak a régi retro mese figurák, pl: Kockásfülű nyúl, Mazsola és Tádé, Kisvakond, és legújabbak : JégvarázsSam, a tűzoltó, Mancs őrjáratBarbie mesefilmes játékok. Válaszd ki a kedvenc mese szereplőd és válogass a kínálatból! Különböző mesék, különböző formában: plüssjáték, társasjáték, puzzle, játékautó, játékbaba, fajáték szerepel.

Miért kerülnek a játékokra mesehősök?

A liszences játék általában egy mozifilm, vagy tvfilm-sorozat szereplőiből készült plüss, műanyag, vagy fából készült figura. Kedvenc mesefilm nem csak a mozikban, vagy dvd-n látható, hanem a Disney, Minimax, Nickelodeon és más gyerekfilm csatornán.

Gyakran már létező más játékot terveznek újra az ismert film szereplőivel. Ilyen lehet egy labda, mesekocka, társasjáték, puzzle és egyéb játék

Új és régi kedvenc rajzfilmhősöd különböző játék formában lehet játszótársad vagy szobád dísze. 

Bár a legnépszerűbb mese szereplők a hollywoodi rajzfilmek szereplőiből kerülnek ki, nálunk nagyon sikeresek a hazai mesekönyvek és retro bábfilmek plüssfigurái, fából készült készségfejlesztő játékai, de a társasjátékok is. 

Kedvenc magyar mesefilmes sztárok: Kockásfülű nyúl, Kuflik , Bogyó és Babóca, Maszat mesék, Pitypang és Lili

Mesehősök

Disney mesefigurák és mások

Mostanában a legnépszerűbb rajzfilmes játékok lányoknak a Jégvarázs. A Disney mesefilm főszereplői Elsa és Anna, Kristoff, Olaf. Ezek a figurák plüssjátékként, társas és puzzle formában, vagy műanyag babaként vásárolhatóak meg szuper árakon. Ne felejtsük el a klasszikus meséket sem. Sokan keresnek és nálunk találnak Mása és a medve, Hófehérke, Csipkerózsika, Ariel, Micimackó, Mickey és Minnie egér mesehőst, többféle változatban.

Fiúknak javasoljuk a Mancs őrjárat figuráit, ahol a mesehős kiskutyák, amelyek egy kisfiú segítségével és egyedi speciális tulajdonságaikkal vigyáznak a rendre. A különböző Mancs őrjáratos plüssjátékok mellett, átváltoztatható autók, nagyméretű tornyok társasjátékok és képkirakók kaphatóak.

Klasszikus mesehősök közül

  • Sam, a tűzoltó,
  • Verdák,
  • Jégkorszak
  • Pepa malac
  • Star Wars
  • Bing nyuszi
  • Kisvakond
  • Harry Potter

cuccok rendelhetőek. A különböző szereplők plüssjáték, műanyag jármű, puzzle és társas változatban kaphatóak.