Játékfegyverek

Minden fiú egyik kedvenc játéka a játékfegyverek és a katonák. Ebben a  kategóriában különböző szivacs kilövő fegyverek, műanyag játékkatonák találhatóak. A biztonságos játék puskák nem kemény töltényt, hanem puhább, kevésbe veszélyes szivacstöltényt lőhetnek ki, így védve a játékosok és a környezetük biztonságát. 

Játékfegyverek fiúknak

Amellett, hogy a játékfegyver a kisebb és nagyobb fiúk számára készített játékok, nem csak szórakoztatóak, hanem biztonságosak is. Csak olyan játékfegyverek - puskák, pisztolyok, szivacslövők-  kerülhetnek a forgalomban, ami nem veszélyesek, nem okozhat sérülést normál használat mellett a játékosnak.

A játékboltban elérhetőek a piacvezető Nerf szivacslövők, az ár-érték nyertes Tack-Pro játék fegyverek is. Ezek a játékpuskák és pisztolyok a mind témájukban, mind színeikben teljesen különbözőek, így minden vásárló a kedvére tud választani belölük.

A Nerf a Hasbro által kifejlesztett szivacslöbő játék fegyver család, ahol különböző márkaneveken Nstrike, Zombistrike, Surgefire lehet vásárolni különböző méretű játékpuskát, játékpisztolyt és egyéb gyereknek szóló szivacslövő fegyvereket. Az egyik legújabb termékcsalád a Nerf Fortnite sorozat. Itt az ismert számítógépes játék színeit és formavilágát használják a puskákon.

A Tack-Pro fegyverek piros-fekete dizájnú szivacslövők, és a legkisebb pisztolytól a legnagyobb puskákig minden méretű játékfegyver megtalálható a mesésajándékok játékboltban.

A különböző méretű szivacslövő fegyver egyaránt használható lakásban és a kint játékok során is. A nagyobb méretű játékok több kiegészítőt tartalmaznak, de a fogyóeszköznek számító szivacs töltények mindegyik gyár játékaiba passzolnak.