Gyerekjátékok, gyerek játékbolt és webáruház

A mesesajandekok.hu egy játék webshop, ahol számtalan játékkategóriából választhatod ki a neked tetsző játékot. Az oldal tetején lévő keresőben egyszerűen rákereshetsz a játékra. A menükben akciós játékokat, újdonságokat és az összes játékkategóriánkat megtalálod. Azt tapasztaltuk, hogy sokan keresnek fiús vagy lányos játékot, vagy a nagyon kicsi babák részére készítettet, ezért ilyen tartalmú menüt is létrehoztunk, amit az oldal tetején találsz!  

Magyar mesés játék, plüssjátékok, társasjátékok

Sok-sok évvel ezelőtt jött az ötlet, hogy bár Magyarországon számtalan nemzetközi rajzfilmes játékot lehetett megvásárolni, de úgy tünt, hogy a hires magyar rajzfilmek hősei feledésbe merülnek. Ezeket  is szeretnénk megmutatni a jelenlegi kisgyerekeknek, hogy lássák, milyen meséken, mesehősökön nőttek fel a szülek és nagyszüleik. Elsőként a Kockásfülű nyúl plüss készült el, majd később a többi ismert magyar mesehős. Egyik kedvencünk a Mazsola és  Tádé. A játékok nagyrészét saját magunk fejlesztjük és importáljuk, ezért ezek szinte minden esetben széles választékban kaphatóak nálunk.

Új friss gyerekjátékok a mai magyar mesékhez is kapcsolódó játékok: Hoc-Hoc plüss játék, Pitypang fa gyerekjátékok, Kuflik! plüss és fajátékok gyerekeknek

Saját termékeinket folyamatosan tartjuk és kedvező árakon,  készletről azonnal tudjuk szállítani.

Ha valamelyik mesefigura megtetszik, akkor az könnyen megrendelhető a webáruházból. Igyekszünk a csomagküldés költségét a lehető legalacsonyabban megoldani, ezért a leginnovatívabb megoldásokat is használjuk (csomagpontok) a hagyományosok mellett.

A hagyományos magyar mesés ajándékok mellett új népszerű gyerekjátékok, mint a Bogyó és Babóca , ezenfelül számtalan más külföldi mesefigurás plüssjáték -  Kisvakond. - , kártyajáték, társasjáték és készségfejlesztő társasjáték érhető el az oldalunkon.

A kisgyerekek számos készsége fejleszthető a közös családi társasjátékozással, ezért gyártjuk újra a retro társasjátékokat, mint az Élve Fogd el és az Állatóvoda is.

Tudományos készletek nem csak tanulásra

Gondoltunk az iskolásokra is, ezért 2016-tól kaphatóak tudományos készletek: Twinzlab és Science4you tudományos játékok is.