Geomag mágneses építőjáték

Geomag mágneses építőjáték elemeiből egyszerűen megépíthetsz bármilyen formát, melyeket a nagyon erős mágnes ereje stabilan összetart. Többféle változat, és elemszámú fiús és lányos szettek, foszforeszkáló, csillogó és mechanikus alkatrészekkel kiegészített készletek. 

A Magicube a kisgyerekek számára készült mágneses építőjáték változat. A különböző színes kockákat többféle képpen lehet egymáshoz illeszteni, de a mágnesseség miatt jól fognak tapadni és ha ügyes vagy egy képet fogsz látni.

Sorrend:
Sorrend:

A Geomag egy kiváló minőségű, svájcban gyártott mágneses építőjáték, mely egyszerűen használható és sokféle változatban kapható. Csak össze kell illeszteni a színes, csillogó vagy foszforeszkáló mágneses rudakat a fémgolyókkal, és számtalan különleges összeállítások készülnek el! A Geomag Panels készletek színes oldalpaneleket is tartalmaznak, amivel azépítményeid még tartósabbak lesznek. Lányoknak és fiúknak egyaránt találsz remek, kisebb és nagyobb elemszámú szetteket. Sőt, a Magicube változat nagyméretű mágneses elemekből áll, rajzfilme, pl Mancs őrjáratos képekkel.

Aki szívesen épít mozgó és működő konstrukciókat, a Geomag Mechanics csomagok között biztosan megtalálja a számára tökéleteset.   

Milyen elemekből áll a Geomag mágneses építőjáték?

A Geomag készletek színes vagy fém színű mágneses rudakat, szuper erős fémgolyókat, valamint színes, sőt, csillogó vagy sötétben világító, többféle alakzatban elérhető műanyag paneleket tartalmaznak. Ezek összeállításával számtalan variációban létrehozhatsz épületeket, mechanikus szerkezeteket is. Kombináld a különböző szetteket, így még izgalmasabb modelleket építhetsz meg! A lányos, csillogós vagy világítós színben is kapható műanyag panelek külön szettben is elérhetőek. A Magicube változat 

Mit fejleszt a Geomag?

A Geomag mágneses építőjáték fejleszti kreativitásod, kézügyességed, képzelőerőd. Miközben égbenyúló felhőkarcolókat állítasz össze a mágneses rúdjakból, fémgolyókból és műanyag panelekből, megismered a mágnesesség elvét és annak működését is, ily módon természettudományos ismereteid bővítéséhez is hozzájárul ez az építőjáték.

Keresd fel a Geomag weboldalát, tudj meg még többet! 

Ha szívesen megnéznéd videón, hogyan építhetsz többféle alakzatot ugyanabból a készletből, kattints az építési ötleteket adó YouTube videóra!

Fantasztikus építési ötleteket találsz a Geomagmasters weboldalon is.