Baba játék

Baba játék csecsemő és bölcsődés gyerekek számára. Ezek a játékok a kisbabák kezdeti fejlődését segítik elő. A babajátékok színesek, hangot adnak ki , mozgásra ingerlik a gyerekeket, és ezzel játszva fejlesztik az alpvető képsségeiket, mint látás, hallás, mozgás, finommotorikus képességek. 

Fisher Price baba játék

Csúcsminőségű interaktív bébiplüss és műanyag játékok. Mindenki ismeri a Fisher Price tanuló kutyus többfunkciós plüssjátékot babáknak. A kutya különböző testrészeit megnyomva más-más dalokat, mondókákat mond a kutyus. Újabb termékként megjelent a plüss kutya lányos változata Tanuló kutyus hugi néven. A Fisher Price műanyag bébi játékok járni segítenek, vagy iróasztali munkát készítenek elő. Újdonság a Beatbo és a Linkimals termékek. 

Winfun játék babáknak

Távolkeleti gyártó nagyszerű készségfejlesztő játék termékcsaládja. Puha oktató plüss kutya és elefánt, többféle zenélő formakereső, távírányítható hernyó és kutyus, világító altató játék barátságos árakon. Nem maradhatnak ki a járássegítő és a különböző autós kormánykerekek sem. A Winfun bébijátokokkal már közvetlenül születés után találkozhatnak a gyerekek, mert különböző forgó, zenélő játékokat ajánlanak a gyerekágyakra, vagy játszószönyegekhez.

Vtech Baby

Szuper interaktív műanyag bébi játékok. Egyik kedvenc a beszélő sétagolyó, amelyet még a mozgás elindulása előtt érdemes használni. A beépített technikának köszönhetően maga mozog, világit, zenél és ezzel "húzza" előre a gyerköcöt. A Toot-Toot autókat fiúknak javasoljuk, itt találsz minden járgányt ami érdekli őket. mentő, túzoltó, rendőrautó, markoló, traktor stb. Az autók magyarul beszélnek és zenélnek önmagukban, humoros szórakoztató szöveget mondanak. Kapcsolódnak hozzá pályák is, amelyeken a különböző helyezetekben az autók mást és mást mondanak. Izgalmas szórakozás a garázszettől az óriás tűzoltóállomásig.

Habszívacs puzzle játszószőnyeg 

Puha puzzle elemekből álló habszívacs játszószönyeg. A nagyméretű elemekből egy színes játszószőnyeg rakható ki, ami puha, így megóvja a kicsiket a sérülésektől. A habtapi egyik felén színes rajzos felület található, amelyen érdekes állatok, vagy rajzfilmes jelentek vannak. Választhatsz Helló Kitty, Unikornis, farm, Mancsőrjárat, Jégvarázs, vagy Bogyó és Babóca rajzos terméket is. A puzzle elemekből nem csak szőnyeget, hanem kockát is építhetsz, amit pl játéktárolónak használhatsz!

Az első pár év meghatározó a kicsik életében, ezért fontos, hogy megfelelő tárgyakat kapjanak, hiszen ezek lesznek az első dolgok, amikkel nap mint nap találkoznak. A rendszeres napi mesélés, mesekönyv olvasás rendszert visz az életükbe, és fejleszti a képzelőerejüket.