Fisher Price játékok

Kiváló minőségű Fisher Price játékok a kicsiknek. A Fisher Price játékok ütésálló műanyagból, kiváló puha plüssből és biztonságos fából készülnek. A játékok készségfejlesztőként működnek, célcsoportjuk a kicsi 1-3 éves gyerekek. Vannak kimondottan fiuk és lányok számára készült játékok is, de a nagyrészük mindkét nem számára érdekesek. 

Sorrend:
Sorrend:

Melyek a legjobb Fisher Price játékok

A bébijátékok közül az egyik legismertebb márka a Fisher Price. Nézzük meg, hogy melyek a legnépszerúbbek!

A Fisher Price babajátékokat plüssből már akár egy hónapos kortól is használhatjátok, mert ezek plüssök nagyon színesek, rugalmas és egyben puha anyagból készülnek. A nagy méretű színes állatok felkeltik a kicsik kiváncsiságát és fejlesztik a megfigyelő képességüket. Nálunk kapható számtalan formájú és méretű plüss bébi állat, többek között : oroszlán, panda, krokodil vagy elefánt is. Ezek a plüss babajátékok igényes díszcsomagolásban kaphatóak és így akár ajándékba is vihetőek az újszülőtt családba.

A Fisher Price interaktív játékok már 6 hónapos kortól használhatóak, így a különböző járássegítők, tanuló maci vagy kutyusok is. Ezeken a játékokon a különböző színes elemeket meg lehet nyomni, és hangot illetve fényt adnak ki magukból. 

Ne feledkezzünk meg a Fisher Price zenélőjátékokról sem. Ezek a játékok az ismert Fisher Price karakterekkel készüknek, és fejlesztik a kicsik zenei hallását, akár bölcsödés vagy óvodás korban. Ennek megfelelően ezek a játékok a kisgyerekek méreteihez vannak tevezve, így a billentyűk vagy a hangszerek. Nálunk a legnépszerűbb a Fisher Price zenélő játszószönyeg vagy a ritmus hangszerek óvodásoknak.

Fisher Price játékok

A Fisher Price jelmondata ma is aktuális: kacagj és fejlődj! Ebben a két szóban benn van, hogy a játékos tanulási folyamat minden korosztály számára hasznos! A bébijátékok gyártója a Mattel!