Nándi Mese játékok

Nándi Mese az egyik legnézettebb magyar youtube mesecsatorna. Ha még nem ismered, akkor nézd meg, ezt a sok tanulságos mesét tartalmazó csatornát. Az óvodások számára készült mesékben a különböző autók kalandjait láthatják a gyerekek. A mesék teljesen erőszakmentesek és a tanulságosak. 

Nándi Mese játékok

Sorrend:
Sorrend:

A játékok kifejlesztésénél figyelembe vettük az óvodás korcsoport képességeit. A Nándi mese játékok méretei az apróságok kezeinek méretéhez igazodik, és a nehézségi foka is a kis gyerekek igényeire vannak szabva.

A Nándi mese Memória a klasszikus játék szabályaira épül, speiciálisan a Youtube mesecsatornán szereplő autók képeit kell párosítani. Ha elsőre túl nehéznek tűnik az összes lappal a játék, a szülők le is egyszerűsíthetik azzal, hogy előzetesen több-kevesebb párt kivesznek a pakliból. A készségfejlesztő játék segíti a memória, az emlékezet fejlesztését.

A Nándi Mese Kirakó játékban a meseszereplő autókat kell négy kis képrészletből összeállítani. A kis játékosoknak meg kell keresni az összetartozó elemeket, majd ezeket a megfelelő helyre kell elhelyezniük, hogy összeálljon a mesékben szereplő autók valamelyike. 

A Nándi Mese játékok fejlesztő játékok óvodásoknak 2-5 éves korig. 

Nándi Mese játékok

Ha még nem láttad ezt a szuper mesesorozatot, mindenképpen nézzétek meg!