TV reklámos játékok

Melyek a TV reklámos játékok

A népszerű tvcsatornákon szereplő mesék vagy reklámokban látott játékok!

A különböző tv csatornákon, de az online felületeken a gyerekek (és főleg a szülők) számára is készülnek reklámok. Ezek az anyagok a gyerekjátékokat mutatják be. Ha te gyereked is ilyen játékot keres, akkor jó helyen vagy, mert nálunk nagyon sok ilyen terméket találsz! 

Sorrend:
Sorrend:

Minden TV reklámos játék nagyon népszerű a gyerekek körében, nagyon sok gyűjthető van közöttük, amit az iskolában vagy az óvodában tudnak csereberélni. 

Melyik tv-ben láthattad ezekenek a játékoknak a reklámját: minden gyerekek számára készült műsorba, legyen az Nickelodeon, Minimax, RTL, Tv2, Nick Junior, Disney 

Mára már a Youtube is kész Tv csatornának minősül, hiszen nagyon sok gyerektartalom is megtalálható rajta, pl. a Bogyó és Babóca vagy a Nándi mese filmek is, amelyeket a kisgyerek órákon át tudnak nézni.

Melyik játékgyártó vagy forgalmazó termékét találhatod itt meg a reklámos játékok között? Szinte az összes játékimportőrrel szoros kapcsolatban vagyunk, így nálunk a Régió vagy a Kensho játékai nagy választékbna találhatóak meg. 

Tv reklámos játékok nagy választékban raktárról