Habszivacs szőnyeg

A habszivacs puzzle egy többcélú játék babáknak. A szivacspuzzle elemekből össze lehet építeni egy nagyobb téglalap alakú területet, amelyen általában egy népszerű mesefilm egyik színes rajzos jelenete láthat, és ezen a habszivacs szőnyegen biztonságos a játék. A puzzle nagy és nagyon puha darabokból áll, ezért ideális a babáknak a puzzle elemek közötti kapcsolódások felfedezéséhez. Ezenkivül lehet belőle egy nagyobb kockát is építeni, hiszen az puzzle szőnyeg elemek könnyen kapcsolódnak úgy is!

Sorrend:
Sorrend:

Mivel a habtapi puzzle elemek egy szivacs szőnyeget alkotnak, így a kisbabáknak ideális biztonságos játszóterület lehet. Könnyen tisztitható játék, de vigyázz nedvesen kicsit csúszhat. Habtapi szőnyeg néven is ismertek a szivacsból készült puzzle elemekből összerakható játszószönyegek. Nem csak rajzfilmes vagy más gyerekrajzos felületű szivacs puzzle kapható a mesesajandekok.hu online jatékboltban, hanem betűket vagy számokat tartalmazó oktató célú habszivacs szönyegek is. 

Milyen rajzok vannak a habszivacs játszószőnyegen?

A habszivacs szőnyegek célcsoportja a kisgyerekek. Nekik fontos, hogy a legnépszerűbb aktuális vagy örökzöld rajzfilm motivumok legyenek a szőnyeg felületére nyomva. Ezért van Jégvarázs, Mancs őrjárat, Micimackó, Mickey és Minnie egér, Bogyó és Babóca, My Little Pony. Ha nem rajzfilmes grafika érdekel, hanem más nagyon színes nyomat, akkor találhatsz, őserdőt, farmot állatokkal, erdei tájat, városi közlekedést, állatkertet, unikornist, lámát stb. Az elemek mindkét fele rajzos felület, ezért 2 különböző rajzot rakhattok ki belőle

Mivel az puzzle szőnyeg elemek ugyanakkorák, könnyen egymásra lehet rakni őket, és így összecsomagolva szállítani, vagy elrakni, ha éppen nem használjátok. 

A kb. 1 cm vastag habszivacs jó hőszígetelő anyag, igy attól sem kell tartanod, hogy a játék közben a gyerkőc felfázik.

Mekkorák a habszivacs szőnyeg puzzle elemek?

A különböző Trefl habszivacs puzzlek elemei kb. 30*30 cm-es és 8 darab van a csomagban. Mindkét felülete rajzos, így kétféle kb 120*60 cm-es kép rakható ki, csak rajtatok múlik, hogy melyiket látjátok. Ha nagyobb felületet szeretnél, akkor akár 2 vagy több ugyanolyan vagy különböző csomagot vásárolva egymáshoz tudod építeni őket, mert a papírpuzzletől eltérően az elemek szélei szabályosak, bármelyik szőnyeg puzzle csomagot egymás mellé lehet illeszteni.