Maszat játékok

Maszat játékok a mesekönyvsorozat szereplőivel készültek, így a társasjáték és Hóchóc plüss is. A kisebb gyerekeknek ajánljuk a plüssöket, a mesekockákat és társasokat és természetesen a mesekönyveket

Saját gyártású Maszat játék, Maszat kedvenc bohóca, Hóchóc plüss, amely több méretben is kapható

Sorrend:
Sorrend:

Legyen otthon saját Maszat játékod

Talán a legismertebb mesekönyvsorozat jelenleg a Maszat mesék. A Pagony gyerekkönyvkiadó folyamatosan keresi a magyar szerzőket, és az egyik leolvasottabb a Maszat. A könyvek meseírója Berg Judit , illusztrátora Agócs Írisz. A Maszat sorozat 2009-ban indul útjára, és azóta évente két darab mese jelenik meg . A Maszat mesekönyvek rajzai alapján készültek el a Hóchóc plüssök, készségfejlesztő társasjátékok és egyéb óvodásoknak szánt termékek.

Maszat könyvek fő szereplője egy eleven, óvodáskorú kisfiú, akinek a napjait mutatja be a mesekönyv sorozat. Minden mesében szerepel még Hóchóc a piros csíkos bohóc és együtt számtalan kalandba keverednek a mesekönyv sorozat lapjain. 

Nagyon fontos hogy a kisgyerekek minél több mesét halljanak, és olyanokat, amik megfelelnek az életkori sajátságoknak. A mesekönyvsorozat főszereplője egy óvodás kisfió, akivel pont olyan dolgok történnek, mint a való életben és ezért a gyerekek könnyen tudnak vele azonosulni, és a tanulságokból tanulni. A mesék kisalakú könyvben vannak, amit gyorsan el eleht olvasni, és emiatt a gyerekek figyelmét is leköti. Ideális elalváshoz is!