Játszósátor, játszóház

Többféle játszósátor kültérre és beltérre is használható. Válassz megfelelő méretűt, formájút és grafikás játszósátrat, amely ideális szerepjátékokhoz. 

Sorrend:
Sorrend:

Játszósátor formák

A játszósátor formája függ a gyerekek életkorától és nemétől is. Hagyományosan háromszög alakú lehetne, de a modern technikáknak köszönhetően lehet iglu, ház, bolt, autó, fatörzs, piramis vagy cső alakó a bujócskázáshoz.

Elsősorban műanyag felületűek, melyek könnyen tisztíthatóak és ellenállnak az időjárás viszontagságainak is.

Játszósátor lányoknak 

A lányos játszósátrak színe általában rózsaszín, és édességboltot, kisházat, cukrászdát, várkastélyt ábrázolnak. A grafikájukon megjelennek a különböző állatok, pl a ló, unikornis, delfin. Egyedül vagy a kis barátnőkkel lehet benne játszani babákkal, teázni, de akár társasozni is. 

Játszósátor fiúknak

A fiúknak más az igényük, mint a lányoknak. Ezek a sátrak rendőrséget, autószerelő műhelyt, világűrt, western területet, kalóz hajót mutatnak kivülről. Általában a ház formájúak népszerűek, de vannak pl autós változatok is. Ezek ideálisak fiús szerepjátékhoz, mint űrutazás, autózás, játékfegyveres lövöldözés,  építőjátékkal való játszás a barátokkal, vagy akár egyedül. 

Mindenkinek szükége van egy nyugodt helyre, ahova el tud vonulni,  ezért érdemes ilyen kisebb játszósátrakat felépíteni akár benti, akár kinti játszó területre van szükség. Ha az alapterület nem elegendően puha, érdemes alá habszivacs szönyeget is rakni, megfelelő grafikával.