Társasjátékok gyerekeknek

Érdekes társasjátékok gyerekeknek, amelyek vagy rajzfilmes grafikával, illetve egyszerűbb játékmenettel, vagy készségfejlesztő tulajdonsággal rendelkeznek. Azok a társasok, amelyeken a kis játékosok a kedvenc mesehősüket látják, könnyeben válnak szerethetővé számukra ls szivesebben játszanak vele. Keresd meg az életkor, mesehős vagy gyártó szerint a kedvenc gyerek társasjátékot a webáruházban!

Sorrend:
-9%
Raktáron
Rumini Kincsesláda
3 490 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
3 190 Ft
-11%
Raktáron
Abszolút megvadult betűk
5 490 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
4 890 Ft
-12%
Raktáron
Hová bújtál, Boribon?
3 990 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
3 499 Ft
-20%
Raktáron
Tökmagok - Kincsvadászat
5 990 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
4 790 Ft
-5%
Raktáron
 Mancs Őrjárat Labirintus
9 490 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
8 990 Ft
Sorrend:

Miért fontosak a társasjátékok gyerekeknek?

Nagyon fontosnak tartjuk a gyerekek fejlődésében a játékot. Az itt lévő társasjátékok játszva tanítanak, még a legegyszerűbbek is. Hiszen kisebb korban fontos megtanulni betartani a szabályokat, türelemre tanítanak, színeket, számokat ismertetik meg. Késöbb a társasjátékok a különböző készségeket közvetlenül tanítják meg, formákat, szavakat, fogalmakat, idegen nyelvet és tárgyi tudást adnak át. Hiszünk benne, hogy valódi alapos tudást csak saját gyakorlás mellett lehet szerezni. 

Melyek a válogatott társasok, amit gyerekeknek ajánlunk? 

A webáruházban szereplő játékokat ismerjük, ki is próbáltuk. Vannok köztük egyedül is játszaható, páros és családi társasjátékok.

A családi társasjátékok azért lehetnek egyben gyerekek számára készült játékok is, mert a felnőtt családtagok vagy a nagyobb testvérek mutatják meg a játékszabályokat a kicsiknek először, akik nem tudnak még minden esetben olvasni. A szabályok ismeretében a későbbiekben egyedül és a saját korosztályukkal is tudnak majd játszani.