Bogyó és Babóca játékok

A Bogyó és Babóca játékok Bartos Erika, a mesekönyvek szerzőjének ötletei alapján készültek. A társasjátékokban megjelennek a mesekönyv szerepelői és könnyedén játszva tanítják meg a gyerekeknek a körülöttük lévő világot.

Sorrend:
Sorrend:

Miért válaszd a Bogyó és Babóca játékokat?

A Bogyó és Babóca játékok olyan készségfejlesztő játékok, amikkel az óvodáskorú gyerekek ismerkednek a szinekkel, számokkal, és egyéb dolgokkal.

A szerző gyermekek számára írta és illusztrálta a történeteket. A Bogyó és Babóca könyv nagy siker lett, aminek egyik fő oka, hogy a sorozat hiánypótló volt a könyvpiacon.
A könyvet a szakemberek kifejezetten néhány éves kisgyerekeknek és szüleiknek ajánlják.

Milyen Bogyó és Babóca játékok vásárolhatóak?

Babapuzzle, puzzle, készségfejlesztő társasjáték, kirakó, memória játék!

Bartos Erika Bogyó és Babóca társasjátékkal

A Bogyó és Babóca – 13 mese 2010-ben bemutatott magyar animációs film M. Tóth Géza rendezésében, mely Bartos Erika azonos című mesekönyv sorozatából készült adaptáció. A mesélő, Pogány Judit több mint hetven figurának kölcsönzi hangját.

Az M. Tóth Géza által vezetett, KEDD Animációs Stúdió kezdeményezésére készült a sikeres mesesorozatból az animációs filmváltozat. A tizenhárom részes művet televízióban kívánták vetíteni. A próbavetítéseken – váratlanul – moziban is nagy sikert aratott, és 2010-ben a 3. legnézettebb magyar film lett.