Bogyó és Babóca játékok

A Bogyó és Babóca játékok Bartos Erika, a mesekönyvek szerzőjének ötletei alapján készültek. A társasjátékokban megjelennek a mesekönyv szerepelői és könnyedén játszva tanítják meg a gyerekeknek a körülöttük lévő világot.

Sorrend:
Sorrend:

Miért válaszd a Bogyó és Babóca játékokat?

A minden Bogyó és Babóca játék olyan készségfejlesztő játék, amikkel az óvodáskorú gyerekek ismerkednek a szinekkel, számokkal, és egyéb dolgokkal.

A szerző gyermekek számára írta és illusztrálta a történeteket. A Bogyó és Babóca könyv óriási siker lett, aminek egyik fő oka, hogy a sorozat hiánypótló volt a könyvpiacon.
A könyvet a szakemberek kifejezetten néhány éves kisgyerekeknek és szüleiknek ajánlják.

Milyen Bogyó és Babóca játékok vásárolhatóak a webáruházban?

Kinálatunkban számtalan termék közül választhatsz, többféle Babapuzzle és puzzle a mese szereplőivel, érdekes készségfejlesztő társasjátékok garmadája,  akár kirakó vagy memória játék!

Elalváshoz Bogyó és Babóca plüssbabát ajánlunk minden óvodásnak. A Bogyó és Babóca plüssfigurák kb. 20 cm-es méretűek, puha plüssjátékok, élethű kialakításúak. 

Bartos Erika Bogyó és Babóca társasjátékkal

A Bogyó és Babóca – 13 mese 2010-ben bemutatott magyar animációs film M. Tóth Géza rendezésében, mely Bartos Erika azonos című mesekönyv sorozatából készült adaptáció. A mesélő, Pogány Judit több mint hetven figurának kölcsönzi hangját.

Az M. Tóth Géza által vezetett, KEDD Animációs Stúdió kezdeményezésére készült a sikeres mesesorozatból az animációs filmváltozat. A tizenhárom részes művet televízióban kívánták vetíteni. A próbavetítéseken – váratlanul – moziban is nagy sikert aratott, és 2010-ben a 3. legnézettebb magyar film lett.

Bogyó és Babóca szereplők

Ismered a Bogyó és Babóca mesék szereplőit? 

Bogyó, a csigafiú

Babóca, a katicalány

Baltazár, a méhecske

Pihe, a lepkelány

Vendel, a szarvasbogár

Gömbi, a virágbogár

és még nagyon sok szines, vidám szereplő