Családi társasjátékok

Családi társasjátékok során a szülők és gyerekek együtt játszanak. A közös élmény segíti a szorosabb családi kötelékek kialakítását. Garantált élvezetes játék minden generáció számára!

Sorrend:
Sorrend:

Miért jók a családi társasjátékok? 

Általában egyszerűbb szabályokkal készített játékok, amelyeket könnyen meg tudja tanulni a család bármelyik tagja. Ez azért fontos, mert pl. a kicsik a túl összetett szabályokkal nehezen birkóznak meg, és ezért nem tudnak résztvenni a közös programban. Általában nem csak a tudás vagy taktika dönt, hanem a szerencse is, így kiegyenlítődnek az esélyek. Azt gondolom, hogy ezeket a társasokat nem szabad véresen komolyan venni, így felhőtlenül szórakozhatnak a szülők, nagyszülők, gyerekek és testvérek.

Ezek a játékok ideálisak a kisgyereknek, hiszen a szülőkkel együtt játszva megtanulják,hogy vannak olyan szabályok amit be kell tartani, és nem minden esetben nyerhetnek. Türelmet, toleranciát tanulva játszanak.

Szabályrendszer alapján többféle társasjáték lehet. Egyszerű, csak a dobókockával kell dobni, és elsősorban a szerencse dönt. Ilyen lehet pl a Ki nevet a végén, különböző grafikával. Témáját tekintve lehet családi, pl a az Élve Fogd El, ahol az állatokat kell megmenteni.