Mancs őrjárat játékok

A Mancs Őrjárat játékok rajzfilm-sorozatból származó, a mesében szereplőkhöz megszólalásig hasonló autók és plüss mesefigurák kaphatók a játék webshopban. A Mancs Őrjárat rajzfilm kicsiknek készült, melynek főszereplői a hat szuper kutyus: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble, és Skye, akiket egy kisfiú a 10 éves Ryder vezet. 

Sorrend:
Sorrend:

A Mancs őrjárat rajzfilmsorozat 6 kutyáról és egy tízéves technikai zseni fiúról, Ryderről szól. A kutyusok feladata, hogy vigyázzon a rendre és megoldja a problémákat a Adventure bay tengerpartján. Humoros történetek, izgalmas kalandok, ez a Mancs őrjárat sikerének a titka.

Az egyik legnépszerűbb játék a Mancs őrjárat őrtorony,

ahonnan a kutyák szemügyre veszik a területüket és azonnal tudnak intézkedni ha szükség van rájuk. A játékszett tartalmazza Chase, a németjuhász figuráját a hozzá tartozó rendőrautót is. Az őrtorony hangot és fényjeleket is ki tud adni. 

játék választék a Spin master játékgyártól: a mesehős játék figurák, menő járművek, őrtornyok, mesehős plüssök, puzzlek, társasjátékok.  A Mancs Őrjárat azért dolgozik rendkívüli küldetéseiken, hogy megmentsék az "Adventure Bay"-beli közösséget. A Mancs őrjárat játékokkal te is részt vehetsz a vidám kalandokban, lehet saját Mancs őrjárat megfigyelő torony is! Persze vannak különböző méretű plüssjátékok is a kinálatban. Különleges Mancs őrjáratos játék hajó, társasjáték, autó és játékkészlet is kapható. 

A Mancs őrjáratos játékok a rajzfilm sorozat figuráival készültek el. Kezdve Marshall-al a tűzoltó kutyával, Chasen a rendőrkutyán át Skyeig aki magasan szárnyal saját helikopterén, minden kutyus egyedi személyiséget és képességeket hoz a csoportba, így bizonyítva a csapatmunka és a közösségért való tenni akarás fontosságát. A minden kutyi részt vesz a küldetésekben, és a saját szakterületüknek megfelelő feladatot végeznek el. A hátukon speciális "pup pack"-el rendelkeznek, mely segítségükre van küldetéseik megoldásában - cicákat menteni a fáról éppúgy, mint a kisiklott vonatot megállítani, vagy vulkánkitöréstől megmenteni a barátokat! Azonban nem számít mekkora a kaland, a Mancs őrjáratnak mindig van ideje egy játékra, nevetésre, vagy egy fülvakarásra Rydertől.

A játék webshop oldalon elsősorban a rajzfilmben szereplő járműveket találod meg, így otthon is el tudod játszani a Mancs Őrjárat kalandjait. Ne feledd a jelszót: Minden mancsra szükség van! 

Sokféle Mancs őrjárat plüss

A meseszereplőkhőz megszólalásig hasonlító Mancs őrjárat plüss játékok minden gyerek álma. Csak válaszd ki, hogy melyik tetszik és többféle méretben is hazaviheted a hat mesehős bármelyikét plüssfiguraként! A plüss kutyákon is van ruha, sapka vagy sisak, pont olyan amit a mesefilm sorozatban hordanak. Válassz egy óriás vagy kisebb plüsst, mindegyik kapható nálunk.

Mancs Őrjárat társasjáték és a Labirintus

Sokan szeretnek játszani a Mancs őrjárat társasjátékkal is. A Ravensburger egyik sikerjátéka a Labirintus, amelyet átdolgoztak Mancs Őrjárat változatra. A játékosok a különböző útvonalakon a kutyusokhoz kell eljutniuk, de a furfangos labirintusban a falakat az ellenfelek tudják mozgatni, így gyakran új útvonalakat kell keresni a játékosknak. Az nyer, ebben a társasjátékban aki a legtöbb Mancs Őrjárat kutyust tudja összeszedni.

Vannak más Mancs őrjáratos társasjátékok, amik pont illeszkednek a kicsik türelméhez és kézügyességéhez. Alapötletük a már jól bevált egyszerű, mindeki által ismert óvodás társasjátékok, pl. Ki nevet a végén.

Tudod, hogy milyen kutyik vannak a Mancs őrjárat rajzfilmben ?

Chase, egy németjuhász kutya, aki rendőrként segít, Zuma, labrador és vizimentőként szerepel, Skye, egy spaniel, aki szeret repülni, Rubble, egy építész bulldog, Marshall dalmata, aki tűzoltóként müködik, Rocky egy környezetudatos keverék kutya.

mancs őrjárat játék

Mancs őrjárat játék a habszivacs játszószőnyeg is. A gyerekek a puzzle elemekből összerakott puha játszófelületen tudnak játszani.A habtapinak két oldalán különböző rajzok találhatóak, így van választási lehetőséged ha megunják az egyik oldalt.A habszivacs játszószőnyeg könnyen takarítható, és annyira vastag, hogy védi a kigyereked, ha elesik.