Mancs őrjárat játék

A Mancs Őrjárat játék a rajzfilm-sorozatból származó, a mesében szereplőkhőz megszólalásig hasonló autók és mesefigurák. A Mancs Őrjárat rajzfilm kicsiknek készült, melynek főszereplői a hat szuper kutyus: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble, és Skye, akiket egy kisfiú a 10 éves Ryder vezet. 

Mancs őrjárat játék választék  

A Mancs őrjárat rajzfilmsorozat 6 kutyáról és egy tízéves technikai zseni fiúról, Ryderről szól. A kutyusok feladat, hogy vigyázzon a rendre és megoldja a problémákat a Adventure bay tengerpartján. Humoros történetek, izgalmas kalandok, ez a Mancs őrjárat sikerének a titka.

Az egyik legnépszerűbb játék a Mancs őrjárat őrtorony, ahonnan a kutyák szemügyre veszik a területüket és azonnal tudnak intézkedni ha szükség van rájuk. A játékszett tartalmazza Chase, a németjuhász figuráját a hozzá tartozó rendőrautót is. Az őrtorony hangot és fényjeleket is ki tud adni. 

játék választék: a mesehős játék figurák, menő járművek, őrtornyok, mesehős plüssök.  A Mancs Őrjárat azért dolgozik rendkívüli küldetéseiken, hogy megmentsék az "Adventure Bay"-beli közösséget. A Mancs őrjárat játékokkal te is részt vehetsz a vidám kalandokban, lehet saját Mancs őrjárat őrtornyod is!Persze vannak különböző méretű plüssjátékok is a kinálatban. Van Mancs őrjáratos játék hajó, társasjáték, autó és játékkészlet. 

A Mancs őrjárat játékok a rajzfilm sorozat figuráival készültek el. Kezdve Marshall-al a tűzoltó kutyával, Chasen a rendőrkutyán át Skyeig aki magasan szárnyal saját helikopterén, minden kutyus egyedi személyiséget és képességeket hoz a csoportba, így bizonyítva a csapatmunka és a közösségért való tenni akarás fontosságát. A minden kutyi részt vesz a küldetésekben, és a saját szakterületüknek megfelelő feladatot végeznek el. A hátukon speciális "pup pack"-el rendelkeznek, mely segítségükre van küldetéseik megoldásában - cicákat menteni a fáról éppúgy, mint a kisiklott vonatot megállítani, vagy vulkánkitöréstők megmenteni a barátokat! Azonban nem számít mekkora a kaland, a Mancs őrjáratnak mindig van ideje egy játékra, nevetésre, vagy egy fülvakarásra Rydertől.

A játék webshop oldalon elsősorban a rajzfilmben szereplő járműveket találod meg, így otthon is el tudod játszani a Mancs Őrjárat kalandjait. Ne feledd a jelszót: Minden mancsra szükség van! 

Tudod, hogy milyen kutyik vannak a Mancs őrjárat rajzfilmben ?

Chase, egy németjuhász kutya, aki rendőrként segít, Zuma, labrador és vizimentőként szerepel, Skye, egy spaniel, aki szeret repülni, Rubble, egy építész bulldog, Marshall dalmata, aki tűzoltóként müködik, Rocky egy környezetudatos keverék kutya.

mancs őrjárat játék