Harry Potter játékok

Harry Potter játékok nagy része olyan tárgy, ami a filmekben szerepelt : varázspálca, lebegő, gyertya, láthatatlanná tévő köpeny, repülő aranycikesz. De van más is: olyan játékok, amik a mozifilm sorozat szereplőivel készültek : társasjátékok, mesefigurák, puzzlek, naplók és mások. Nézz körül, és válaszd ki a kedvenced!

Sorrend:
-12%
Raktáron
Harry Potter - 1000 db puzzle
Harry Potter - 1000 db puzzle
4 990 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
4 390 Ft
Sorrend:

Harry Potter a Roxforti varázsló iskolába kerül, ahol megismerkedik  Ron Weasleyvel és Hermione Grangerrel. Ők hárman a főszereplői a híres könyv-sorozatnak és a belőle készült 7 részes monumentális mozifilm-sorozatnak is. A mesehősök népszerűségének köszönhetően nagyon sok termék készült, a rajongók nagy örömére. Ezek a termékek ideálisak ajándéknak különböző alkalmakra, születésnapra vagy karácsonyra is.

Harry Potter társasjáték többféle lehetVannak olyanok, melyek már előtte létező játékok voltak, csak a szereplőket cserélték Harry, Weasley és Hermione karakterére. Ilyen a Ravensburgert Harry Potter Labirintus, ahol a már meglévő alapötletet egészítették ki a filmes karakterekkel.

Más gyártók pedig teljesen új társast terveztek és készítettek, ahol a könyv vagy film egyik meghatározó jelenetét, történetszálát dolgozták át a társasjátékhoz. Minden ilyen társas nagyszerű szórakozás a film kedvelőinek. 

Nagyon sokféle Harry Potter puzzle érhető el a boltokban és a webáruházakban. Mivel a rajongók egy része már felnőtt, ezért érdemes nekik gyártani különböző 3d puzzlet, ahol a filmekben szereplő épületeket lehet felépíteni a puzzle elemekből. Hagyományos puzzle is szerepel a gyártók kínálatban, így lehet 100-1000 db-ig számtalan megoldást találni.

A filmben számtalan varázslatos Harry Potter tárgy jelenik meg, amit az ötletes játékfejleszttők igyekeznek megoldani. Így kapható világitó varázspálca, lebegő gyertya, magyarul beszélő Teszlek süveg, repülő aranycikesz, vagy láthatatlanná tévő köpeny. Ezek nem hagyományos játékok, biztosan tetszeni fog minden filmbolondnak.