Mazsola és Tádé plüss játékok

Puha, cuki retro Mazsola és Tádé plüss játékok saját importól. A klasszikus Mazsola plüss sapkában és sállal, 25cm-es Mazsola, Tádé plüss, és természetesen Manócska plüss játékok vásárolhatóak. Ha otthon is szeretnéd kipróbálni, hogy milyen lehet Mazsola bőrében lenni, akkor keresd a Mazsola kesztyűbábot az online játékboltban.

Sorrend:
-10%
Raktáron
Saját termék
Mazsola család
Mazsola család
12 170 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
10 990 Ft
Sorrend:

A mese alaptörténete, hogy egy tökből készült házban él Manócska, és vele együtt Mazsola a zöld malac. Mazsola még elég szeleburdi kis gyerek, ezért gyakran van szüksége arra, hogy Manócska megmutassa neki a helyes viselkedést. Egyszer találkoznak Tádéval, aki egy rózsaszín foltos tengeri malac. Tádé elég gyámoltalan így Manócska és Mazsola befogadja a tökházba. Ezek után a két különböző malacgyerek együtt indul felfedezni a körülöttük lévő világot. 

Mazsola és Tádé plüss

Mazsola és Tádé mese a 1960-as évek kedvenc tv-s bábjátéka. Bár akkor még csak egyetlen tv csatorna volt Magyarországon, de azon minden héten családok millió várták a bábfilm folytatását. Az eredeti történetet a kor egyik legnépszerűbb meseírója Bálint Ágnes készítette, a bábokat Bródy Vera tervezte.