NERF

Nerf kiváló minőségű biztonságos szivacslövő fegyver. Célozz és húzd meg a ravaszt! A játékpisztolyok és puskák számtalan méret és színválasztékban lakásba és szabadtérre. 

Sorrend:
Sorrend:

Minden kisfiú szeret nagyobbnek tűnni a koránál, ezért szivesn játszik olyan dolgokkal, amiket a felnőtteknél lát. Az egyik ilyen álom a filmekből ismert fegyverek játék változata. A hatályos szabályozás alapján csak olyan játékfegyvereket szabad forgalmazni, amik nem veszélyesek a gyerekekre. Az első ilyen fegyvereket a Hasbro fejlesztette ki, és NERF márkanéven gyártja. Ezek a fegyverek szivacsból készült lövdékeket lőnek ki, és a lövedéket mozási energiája nem túl magas. A Nerf fegyverekből kaphatóak kicsik 20 cm-es méretűek, amelyek egy gyerek kézben is elférnek, de akár több részből összeszerelhető 80cm-es darabok is. 

A Hasbro nem csak egy féle témára gyárt ilyen Nerf szivacs kilövő fegyvert, hanem számtalan mintával. Találhatsz Zombie zöldet, Nstrike kék-sárgát, de a legnépszerűbb a FortNite játékhoz kapcsolódó puskák. 

A Nerf játék fegyverekhez kiegészítők is vásárolhatóak a mesesajandekok.hu webshopban, pl Nerf töltények is. 

Mindent megteszünk azért, hogy a Nerf játék pisztolyok és puskák a legjobb árakon legyenek vásárolhatóak a játék webshopban.