Jégvarázs játékok

A Jégvarázs az egyik legjobban sikerült Disney mozifilm, melynek már 2 része is van. A legnépszerűbb Jégvarázs játékok: két főszereplő Anna és Elza  jégvarázs baba, Olaf plüss, Jégvarázs társasjáték és puzzle. 

Sorrend:
Sorrend:

Disney rajzfilm, melynek hősei egy lány testvérpár. Elza a hideg, aki jeget tud varázsolni, míg Anna a melegszívű lány. Kalandjaik során megismerik a bátor Kristoffot, barátjuk lesz Olaf a folyton nyűzsgő mágikus hóember, és Sven a rénszarvas. A mesesajandekok.hu webshopban találhatsz Jégvarázs2 játékot,  plüsst, éneklő Elza babát, Ravensburger Jégvarázsos puzzlet és társasjátékot is! Legyen hó a varázslatos Jégvarázs játékokkal!

Milyen Jégvarázs játékok vannak? 

  • Különböző méretű és darabszámú puzzle a kár már az óvodáskorú lányoknak is, alacsonyabb darabszámmal és akár több puzzle a dobozban. A nagyobbaknak érdekesebb lehet, az újdonság a nagyméretű 3D elemekből felépíthető kastély. Igazán piciknek a habszivacs puzzle elemekből, összerakható játszószönyeget is javasoljuk.
  • Mivel ez elsősorban egy lányoknak szóló film, ezért számtalan különböző méretű és kivitelezésű játékbaba is kapható, Elsa, Anna, Kristoff, ráadásul a babák egy része énekelni is tud. 
  • Sok kislány szereti a plüssöket, életkortól függően akár aludni, vagy csak szobadísznek. A szereplők egy része cuki plüssformában is kapható, így Olaf az izgő-mozgó hóember, vagy a Sven a rénszarvas több féle méretben.
  • Akár hétvégi családi kikapcsolódás is lehet a társasjátékozás, a jégvarázs mesehősökkel. Többféle társas megtaláható, ezek mindegyike egyszerűbb szabályokkal és gyors játékmentettel izgalmasak a család minden tagjának. 
  • nem csak az első Jégvarázs, hanem a második Jégvarázs 2 mesefilmek játékai is szerepelnek a kategóriában