3D puzzle

Építsd meg a kedvenc formádat 3d puzzle elemekból. A 3d elemek illeszkednek egymáshoz, és így valódi 3d látványban lesz részed a végén. Saját autód, kastélyod, labdád, bolygód stb. Tökéletes kombinációja a képkirakónak és az építésnek! Az elemek hátán lévő számok segítik az összeépítést! Rajta, építs!

Sorrend:
Sorrend:

Miben más a 3d puzzle?

A hagyományos puzzle fából vagy papírból készült képkirakó. Többféle méretben és számtalan darabszámú változatban kapható, mely függ a vásárlóktól. Ezek a puzzlek 2 dimenziósak, ez azt jelenti, hogy az asztalon, vagy a nagyobb méretű habszivacs puzzlet a padlón lehet kirakni. 

A 3d puzzle ezzel szemben nem képet, hanem valódi 3 dimenziós kiterjedésű tárgyakat jelent, pl egy kastélyt vagy más ismert épületet. A Ravensburger egyedi megoldást alkalmazott, hiszen a puzzle elemek hasonlóak a hagyományos kirakók elemihez, de műanyagból készülnek. A függöleges falak srkainál az elemek kötésben vannak és a sarok elemek hajlíthatóak . A puzzle kirakásához nincsen szükség ragasztóra, mert annyira merev, magától is megáll. Vannak olyan elemek, amiket nem leht vízszintes és függöleges elemekbők összerakni, pl, egy torony a  ferde tetővel, ezeket nagyobb méretű műanyag elem segítségével lehet elkészíteni. Megkönnyíti az összerakást, hogy az 3d puzzle elemek hátulján sorszámok vannak, és azokat kell követni. Továbbfejlesztve az elemeket, nem csak szögletes, hanem teljesen íves tárgyak is kirakhatóak, pl sportautó, emeletes busz, vagy sportcípő. Mivel ezeknek a tárgyaknak a belseje üres, azt kihasználva írószer tárolónak használhatóak az íróasztalon. Így nem csak gyönyörű disz, hanem hasznos tárgyakat lehet építeni a 3d puzzle elemekből!