Blog

Németh György
2020.10.06 15:51
Karácsonyi készülődés

Már te is várod a KARÁCSONYT!

Sokan már az év elején elkezdenek készülődni az évvégére.

Adunk pár ötletet, hogy idén kevesebb gondod legyen a karácsonyi készülődéssel!

2020.09.29 15:45

Ha Cry babies játékot szeretnél vásárolni, akkor kattints az oldal tetején a logóra, vagy a Cry babies játék szövegre!

Többet akarsz tudni a Cry babies mese sorozatról magyarul, és érdekelnek a Cry Babies babák? 

2020.09.27 16:40
Milyen állat Tádé?

Tudni szeretnéd, hogy milyen állat Tádé

Mi csak egyetlen Tádé-t ismerünk, aki a Mazsola és Tádé mesék egyik főszereplője!

Tudj meg többet róla!

 

 

 

2020.09.27 09:53

Nézz körül, hogy milyen szuper mesefigurák kaphatóak a játék webshopban!

Legjobb unikornisos játékaink

Tudod mik az Unikornisok? Varázslatos egyszarvú lovak, számtalan mese szereplői. Többféleképpen ábrázolják, és kézzel foghatóan játékokat is gyártanak belőle. Kínálatunkban is számtalan Unikornisos játék található, nézd át, és válaszd ki a kedvenced! Kislányoknak kötelező rózsaszínnel, szivecskékkel vagy szivárvánnyal

Játék rendelés 4 egyszerű lépésben játék webshopból

Ha még nem probáltad, lehet, hogy azt gondod, hogy nehéz a játék rendelés a játék webshopból. Hidd el, nagyon könnyű, 4 egyszerű lépésben megmutatom, hogy miként lehet kiválasztani és a megfelelő átvételi pontra rendelni játékot. A mesesajandekok.hu játék websbhopban nagyon sok játék várja, hogy mielőbb a gazdájához kerüljön. 

2020.09.15 09:55
A Kockásfülű nyúl mese

A Kockásfülű nyúl mesét az MTV készítette a 70-es évek közepén. A nyuszi egy magas ház tetején lakik egy böröndben és minden reggel, miután felkel, körülnéz a távcsővével. Ha úgy látja, hogy a kis barátainak szükség van segítségre, odarepül hozzájuk és megoldja a problémás helyzetet. A nyuszi a füleit összecsavarja és mint egy helikopter rotort használva szélsebesen tud repülni. A mesefilm erőszakmentességre épül, minden gondot, bajt együttmüködve oldanak meg.

Ismerd meg a szerzőket és szereplőket

A Kockásfülű nyúl mesék nagyrésze különböző minőségben a youtube és egyéb videómegosztókon is látható.

 

Iskolai készülődés játékkal

Bár még erősen süt az augusztusi nap, hosszúak a nappalok, de a szülőknek (és a gyerekeknek) kezdődik az öszi nagy feladat , itt az ideje felkészülni az őszi iskolakezdésre. Legyen a gyermek akár új elsős, vagy már nagyobb tanuló, az iskolába belerázódás kihivásokat jelent neki és a szülőknek is. 

Iskolára készülve javaslunk néhány olyan játékot, amivel könnyebben keződik az iskolai munka szeptemberben

Fontos, hogy az iskola kezdés ne stressz legyen a gyermekednek. Ha vannak óvodás társak, akikkel együtt mennek ugyanabba az osztályban, akkor ismét keressétek fel egymást, hogy mahd legyen ismerős a tanteremben. 

Együtt válasszátok ki a táskát, tolltartót, és egyéb kiegészítő tanszereket, hogy magáénak érezze a tanuló, és szivesen használja

Az iskolák nagy része már kiadott egy listát, hogy mit kell beszerezni a kezdéshez. Igyekezzetek minden eszközt időben megvenni, hogy ne érezze magát kényelmetlenül, ha valami nincsen.

2020.08.03 19:27
Társasjátékok utazáshoz

Nyári szünet alatt is gyakran unatkoznak a gyerekek. Autós utazások során melyik szülő ne hallotta volna az indulást követően, hogy " Még milyen messze van? A Balaton is legalább 1 óra, de a tenger akár több mint 5 is lehet. 

Ilyenkor nehezen, de le lehet kötni a gyerekek figyelmét, akár szüleikkel közös játékkal, vagy egyéni "társasjátékokkal".

A nyári utazós játékokhoz adunk ötleteket a cikkben

2020.07.23 22:20
Szabadtéri játék ötletek

Itt a jó idő és fontos, hogy a gyerekek minél több időt töltsenek kinn a szabadban. Ez lehet kertben, játszótéren, vízparton vagy erdőben is.