Dolls world babák

Kiváló minőségű Dolls World babák kislányoknak. A játékbabák között vannak amik sírnak, nevetnek, el lehet őket altatni, sőt már énekelnek, mondókákat mondanak magyarul. A kínálatban vannak olyan baba is, amelyeket meg tudsz itatni, azok pisilnek is. A játékok csomagolása tartalmaz minden eszközt, amire csak szüksége lehet egy kisbabának a játékhoz. Játékbabák tartozékai közül találsz cumisüveget, pelenkát, ruhát, hajkefét stb a babák részére. Jó szórakozás a felnövő kislányoknak.

Sorrend:
Sorrend:

Miért érdemes Dolls World babát választani a kislányoknak?

A Dolls World babák nagyon jó minőségű, szép rózsaszín csomagolásban forgalmazott babák. Számtalan méret, ruha, haj, választék és speciális funkcióval rendelkező babák, kedvező árakon. Akár adhatod születésnapra, karácsonyra, egyéb ünnepre, de bármikor ideális ajándék lehet. Európai tervezés, közvetlen gyári beszerzés, folyamatosan készleten tartjuk. A babák többségének teljesen műanyag készül a teste, és a ruhát lehet rajta cserélni

Több Dolls World baba készül puha testtel, melynek csak feje és a végtag végei vannak műanyagból, a teste, a karja és a lába puha textilből készül.

A Dolls World játékbabák szerepjátékra igazán alkalmas játékok. Az óvodáskorú kislányok szeretnek babákkal játszani, mert így nagyobbaknak érzik magukat, és ugyanúgy tudják gondozni mintha igazi baba lenne. Ennek a szerepjátéknak fontos szerepe van a fejlődésükben és az anyai ösztönök kifejlődésében is. 

A Dolls World babákhoz kiegészítőket is tudsz vásárolni, kádat, ruhát, hajpántot, fésűt stb. 

Nagyon különleges a magyarul beszélő és éneklő Charlotte baba, amely több mondókát és dalt tud eljátszani ha a hasát megnyomod.