Magyar mesefigurák

Kedvenc magyar meseszereplők: Kockásfülű nyúl, Mazsola és Tádé, Bogyó és Babóca, Maszat, Pitypang is Lili, Kuflik!. A  népszerű mesehősők megjelennek plüss játék, fa mesekocka és dominó, társasjáték formában is.

Disney, Nickelodeon , Barbie Dreamworks és egyéb külföldi mesehősök egy kategóriával feljebb, vagy használd a keresőt.

Sorrend:
-10%
Raktáron
Saját termék
Mazsola család
Mazsola család
12 170 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
10 990 Ft
-10%
Termék beszerzés alatt! Iratkozzon fel, és elsőként értesítjük a beérkezéskor!
Saját termék
5 580 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
4 999 Ft
-22%
Raktáron
Kuflik Dominó és varázs
5 880 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
4 585 Ft
-22%
Raktáron
Kuflik Dominó és mesekocka
5 880 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
4 585 Ft
Sorrend:

Minden országban az egyik legnépszerűbb játék termék a hazai filmekhez kapcsolódó liszences játék. Emiatt a játékgyártók különösen nagy hangsúlyt fektetnek ezekre. A mesesajandekok.hu-nál mi is kedveljük ezeket, és a régi RETRO termékeket saját magunk tervezzük és importáljuk, ezért mindenképpen van belőle raktár készletünk. Fő termékcsoportunk a nagyon kedvelt plüssjáték, a készségfejlesztő fajáték, de természetesen a kicsiknek szóló társasok is szerepelnek a webshopban. Az oldal tetején lévő kereső segítségével könnyen lehet keresni játékokat és mesehösőket.

Miben más egy retro mesehős, mint egy új?

A Mazsola és Tádé, a Kockásfülű nyúl, A Vizipók-Csodapók, a Süsü, a sárkány, a Vuk, a magyar filmkultura részei. Most nehéz elképzelni, de ezek a mesék akkor készültek, amikor csak 1, vagy talán 2 tévé csatorna közül lehetett választani, ezért akár több illióan néztek ezeket a filsorozatokat. A mostani gyerekek szülei és nagyszülei is ismerik ezeket, sőt remélem, hogy kedvelik is. Ezekben a mesékben nem volt erőszak, csak tartalmas mondanivaló, szuper figurák, hangok, zenék, és általában a mese végén tanuláság is. A történetek igyekeztek nem csak szórakoztatni, hanem nevelni is.

Ismered az új magyar mesefigurák meséit? 

Mostanában kevesebb pénz jut a mesék filmreviteléhez, ezért ezek kivételszámab mennek. Ennek köszönhető, hogy nagyon népszerű lett a Bogyó és Babóca illetve a Kuflik rajzfilmsorozat. Ezek kaphatóak könyvváltozatban is, hasonlóan mint a többi magyar mese. Boribon egy régebbi mesesorozat újrainditása és folytatása, Maszat, Pitypang és Lili, Kuflik! és a többiek pedig könyveken keresztül jutnak el az olvasók tízezreihez. 

Nagyon fontosnak tartjuk a magyar mesék és mesehősök életben tartását és népszerűsítését. Az oldalon lévő termékek jelentős részét magunk terveztetjük és gyártatjuk. Ennek megfelelően szinte mindből van készletünk, de legalábbis nálunk fogy el utoljára.

Ha mesehősös játékot keresel, mindenképpen érdemes minket felkeresni!