Mesekönyvek

Mesekönyvek és játékok szorosan kapcsolódnak egymáshoz, hiszen mindkettő egyik célcsoportja a gyerekek. Bár fő termékeink a játékok, nagy az érdeklödés az olyan könyvek iránt, amelyek kapcsolódnak az általunk forgalmazott plüssökhöz, fajátékokhoz és egyéb termékekhez.

Nincs ilyen termék.
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

A mesehős kategória alapjai a filmek és azok nagyrésze könyvek alapján készült. A meséskönyvek a kicsik és a nekik felolvasó felnőtteknek is kiváló szórakozás, főleg együtt.

Mazsola és Tádé egy oktondi zöld malac - Mazsola, nevelője - Manócska, és barátja a rózsaszínfoltos tengeri malac - Tádé kalandjait meséli el. A mesékből bábfilm is készült, és a mesekönyvekben ezeknek a képeit használták fel illusztrációként. A történeteket Bálint Ágnes irta, míg a bábtervező Bródy Vera volt. A mesekönyveken kivül plüssjátékok is kaphatóak nálunk.

Maszat mesék egy kisfiú és a kedvenc piros csikos bohócának a kalandjait mesélik el. Maszat oviba jár, és a történetek során megismerkedik a körülötte lévő világgal. Maszat kalandjainak része a különböző járműveken történő utazás, játék számolás, és minden más, amivel egy ovis kisgyerek a hétköznapokban találkozik. Maszat elválaszthatatlan társa a Hochoc bohóc, amelyet több méretben megvásárolhatsz készségfejlesztő fa játékokkal együtt.

Boribon egy elég régi mesesorozat, melyet Marék Veronika írt, és most a Pagony könyvkiadó adja ki és folytatja újabb történetekkel. Boribon egy játékmackó, amelynak kalandjait mesélik el a különböző történetek. Gazdája Annipanni, és ők együtt fedezik fel a világot. Társasjátok, plüssfigura és fajátékok kaphatóak a webshopban.

Pitypang és Lili egy cuki fekete-fehér foltos kiskutya és a gazdája történeteit meséli el. A többihez hasonlóan egy kisebb gyerek Lili a főszereplő, aki kap egy édes kiskutyust. Így lesz a Pitypangnak gazdája, Lilinak pedig kiskutyája. A mesekönyvben több állatos történeten keresztül ismerik meg egymást és világot. Szoros kapcsolat alakul ki közöttük, és kiderül, hogy nincs is olyan nagy különbség ember és kutya között, hiszen mindkettőnek van születésnapja, és vannak testvérei is.

Keresd a Kuflik!, Mazsola és Tádé, Kockásfülű nyúl, Boribon, Bogyó és Babóca, Piytpang és Lili történeteket és játékokat.

Kiadók: Pagony gyerek könyvkiadó, Móra könyvkiadó