Nyuszmókok / Bush baby world

Ismeritek és gyermeked szereti is a Nyuszmókok mesét? Szerezzétek be most a csodálatos és fantasztikus Nyuszmók plüssfigurákat is a Bush Baby World álomvilágából! A figurák szemei is és fülei mozgathatóak, így gyermeked újra átélheti a varázslatos élményt, amit a mesében is megtapasztalt!

Sorrend:
Sorrend:

Meséljétek el ti is a történeteket, itt a lehetőség a vidám családi, baráti játékra!
Játszható a testvérekkel, barátokkal, csoporttársakkal, így a gyermekek közösen szerezhetnek felejthetetlen élményeket a Nyuszmókok különleges világában! Nem véletlen, hogy a kedves, vidám, aranyos Bush Baby World figurákat minden gyerek
szereti!
A Bush Baby World játékok a gyerekek legjobb barátainak számítanak, függetlenül attól,hogy pici babáról vagy akár iskolásról van szó!

Miért vagy jó anya, ha Bush Baby World figurákat veszel?

Hogyan segíthet egy cselekvésre, történetmesélésre biztató Bush Baby World speciális plüss állat a gyermek érzelemvilágának kiteljesedésében? Óriási segítséget jelenthet egy különleges Bush Baby World plüss állat akkor, hogyha a gyermek még nem tudja kijátszani magából a problémáit, nem tudja kibeszélni azokat, vagy még nem képes szavakkal kifejezni magát.

A Bush Baby World játékok segítenek abban, hogy a gyermek elmesélje a történeteit, megélhesse az általa elképzelt valóságot, így pedig a szüleinek is segíthessen abban, hogy könnyebben felismerjék a problémáit.
Nem véletlenül használják a plüss állatokat pszichológusok is terápiás célból! Ezt szülőként is megtehetjük!

A Bush Baby World jelenetei egy teljesen új dimenziót nyitnak meg ebben a világban a gyermek számára, hiszen a kedves, barátságos, vidám, divatos meséket könnyedén megkedveli a gyerek.
Nem véletlen, hogy minden gyerek egyből Bush Baby World Nyuszmókokat is szeretne magának!

Mi pedig kihasználhatjuk a Nyuszmókok nyújtotta lehetőséget arra, hogy a gyermek történetmesélési képességét, kommunikációját, szókincsét, fantáziavilágát, gondolatvilágát és
érzelemvilágát fejlesszük! A különleges plüss állatok, a Nyuszmókok egyedi kivitelezése gyakorlatilag teljesen új megoldásnak számítanak.

Mit tudnak a Nyuszmókok és miért olyan különlegesek?

A Nyuszmókok tehát plüssfigurák, amelyeknek a szemei és a fülei mozgathatóak úgy, hogy hátul a figura mögött egy lyuk található. Ebbe a lyukba bedughatjuk egy ujjunkat és a lyukban lévő gömb segítségével a figura szemét és fülét is több irányba mozgathatjuk, lehet vele akár körözgetni is. Egészen érdekes és vicces arcokat vághat, grimaszokat tehet így a figura. A mozgatható szemek és fülek segítségével pedig számos érzelem kifejezhető. A gyermekek által elmesélni kívánt történet hangulatosabb, érzelmesebb lehet. De ugyanezt megtehetjük mi is szülőként, hogy a Nyuszmókok segítségével tanulságos történeteket meséljünk a gyermekeknek.

A Bush Baby World összes mesefigurája elérhető, egyszerűen és gyorsan megrendelhető webáruházunkból.

Válasszátok ki a kedvenceket vagy szerezzétek be az egész Nyuszmók csapatot, hiszen Issi,Kojo, Mimi, Neesha, Oni és Kiki mind csak arra vár, hogy nálatok is a gyerekszoba polcait díszíthesse, de leginkább arra, hogy az önfeledt, vidám játék részesei lehessenek!

Bush Baby World/Nyuszmókok álomcsapat

Dolgozzátok fel együtt a Bush Baby World mese történeteit! Sokan azt mondják, hogy a mesenézés káros dolog a pici babák, gyermekek számára. Pedig valójában csupán arról van szó, hogy a kicsinyek még nem képesek arra, hogy egyedül is
feldolgozzák a történteket, így esetleg nem értelmezhetik azokat helyesen. A Bush Baby World plüssfiguráinak segítségével együtt eljátszhatjátok, megbeszélhetitek a mesében történteket még a legapróbbakkal is.

Emiatt bátran megengedheted neki, hogy megnézzen egy-egy epizódot ezekből a trendi, divatos, különleges, az unalmas baba- és gyermekvideók világában kedves, cuki, üde színfoltot jelentő mesékből. a nagyobbak együtt énekelhetik a kedves dalt a szereplőkkel.

A Bush Baby World mese számos fontos és hasznos tanulságot kínál, amelyeknek a segítségével a gyerekek felfedezhetik a világ varázslatait és megtanulhatják a viselkedési normákat.
Te pedig engedd meg magadnak a pár perc fellélegzést, kikapcsolódást, amíg a Bush Baby World mese lefoglalja picit az örökmozgó csemetédet!

Ne habozz tehát, hiszen a Nyuszmókokat most kedvező áron rendelheted meg és mindössze néhány kattintás után nemsokára már az otthonodban lehetnek ezek a kedves, vidám, aranyos és bájos plüssfigurák, a Bush Baby World világából!

 

A többi rész a Youtubeon