Science4you

Science4you egy nagyszerű tudományos készlet sorozat. A játékok otthoni kísérletekre alkalmasak, és a sok oldalas színes képes leíráson kivül minden eszközt tartalmaznak, ami a kísérletekhez szükséges. A Science4you játékok egy része kifejezetten lányoknak készültek így kristályt, gyertyát, szappant is tudnak készíteni otthon, és közben megísmerik a hozzá kapcsolódó tudományos ismereteket. 

Sorrend:
Sorrend:

Egyre népszerübbek az olyan tudományos játékok, amelyekkel a iskoláskorú gyerekek otthoni kísérleteket tudnak elvégezni. Az iskolai természettudományos óraszámok folyamatosan csökkenek, ennek ellenére egyre nagyobb szükség van ilyen végzettségekre és ezt a munkaerőpiac is honorálja. Nagyon fontos, hogy minél előbb kialakuljon az érdeklődés a fizika, kémia, biológia, földrajz tudományok iránt, és ne csak egy iskolai nehézség legyen. A biztonságos otthoni kísérletek során a gyerekek játszva tanulhatnak és ez a gyakorlati tudás hosszabb ideig marad meg!

Milyen Science4you tudományos játék megfelelő a lányoknak?

Természetesen bármelyik:) Érdeklődési körükhöz közel állnak a lányosabb kísérletek, ilyenek a különböző méretű Szappan gyártó készletek, Az év játéka díjas Szépségápoló készlet, a Parfűmgyártásba bevezető játékok. Ezek a termékek azonkivül, hogy ideális játékok, a dobozban lévő 24-32 oldala színes, magyar használati utasítás füzettel tudományos ismereteket is közvetítenek. Az elkészített illatos és színes szappan, gyertya és többi használati tárgy ideális ajándék lehet a szülőknek. Ez zért is fontos, mert így nem csak elméleti tudást szereznek, hanem az is megtudják, hogy miként hasznosítható a való életben.

Milyen Science4you játékot kedvelnek a fiúk? 

Számtalan lehetőség van, jobban fiúk részére gyártott Science4you tudományos játékok között! Minden megtudhatnak a a vízról, amely az egyik legfontosabb anyag az univerzumban, hiszen az élethez nélkülözhetelen, és mégsem vigyázunk rá. Gyárthatnak Ragacsot és közben játszva megismerhetik a hozzá kapcsolódó érdkes fizikai és kémiai ismereteket. Vagy készíthetnek robbanó szert (de nem nem veszélyeset) és azzal kísérletezhetnek. A lehetőségek száma elég nagy, érdemes átnézni a teljes kínálatot. 

Mennyire veszélyesek a Science4you kísérletek? 

Egyáltalán nem! Csak olyan vegyszereket tartalmaznak a szettek, amelyek nem veszélyesek sem a használókra, sem a környezetükre. Kisebb gyerekeknél javasoljuk a szülöi felügyeletet, de inkább csak azért mert egy lecsöppenő piros ételfesték is okozhat veszekedést, érdemes elkerülni.