Blog

TOP 5 WOW lendkerekes kisautó

2022.05.11 10:37
TOP 5 WOW lendkerekes kisautó

Minden kisfiú imádja az autókat és már óvodás korban is játszanak velük. A WOW kisautók nagyon alkalmasak szerepjátszásra is, mert minden járműhöz műanyagfigura is tartozik. A játékautók kinálata nagyon nagy, ebben a cikkben bemutatjuk, hogy miért érdemes a WOW műanyagautókat választani!

A WOW nagyon minőségű, strapabíró járműcsalád óvodásoknak. Ezek a játékok élénk színekkel, lekerekített sarkokkal készülnek el, így teljesen biztonságosak és nem balesetveszélyesek.

A járművekkel sok kisgyerek játszik szerepjátékok, beleképzeli magát a sofőr, vagy használó szerepébe, ezért a WOW autókhoz műanyag játékfigura is tartozik. Ezek a játékfigurák pontosan illeszkednek a járművek ülésébe, és a színűk, mintájuk jól passzol a járműhöz.

Minden WOW autó törhetetlen műanyagból készül, így nagyon strapabíró. A járgányok hajtása lendkerekes, így nem kell benne elemet cserélni, és nem megy benne tönkre az elektromotoros hajtás sem. A tökéletes játékélményért valódi motorhagjuk is van.

Többféle méret és kivitel kapható, különböző árakon. A legnépszerűbbek a vészhelyzeti autók, pl mető, tűzoltó vagy rendőr, da speciálisabb járművek is leérhetőek, mint kombájn, busz vagy szemetes jármű.

Melyek a legnépszerűbb WOW lendkerekes műanyag játékautók

WOW-nál minden kisautónak személyisége van, és ezért külön nevekkel vannak ellátva. 

Charlie, a rendőrautó, amely elől nem lehet megszökni. Az autó teteje gombbal nyitható, és bele lehet ültetni a szetthez tartozó rendőrt és a tetejére a nyomozó kutyáját.

Charlie, a rendőrautó

Robin, mentőautója már egy nagyobb szett, nagyméretű mentőautóval, betegel, kerekesszékből, nővérből és kislányokból áll.

Az autó ajtaja nyitható és csukható, a rámpa lenyitható, és a különböző műanyagfigurák beültethetőek a járműbe.

 Robin mentőautója

Többen rajonganak az óriási járművekért. Egyik kedvencük lehet a Harvey a Kombájn. A nagy zöld jármű nagy zajjal halad előre miközben learatja a gabonát, amit maga után kidob. A Wow játékszett tartalma a jármű, a vezetője és a bálák.

Harvey a kombájn

Másik érdekes munkagép, Luke markolóautó. Ebben a WOW műanyag játékautószettben is található egy műanyag figura, aki jól tudja vezetni ezt az erős gépet. A markoló részen lévő karral lehet felemelni a súlyt és átszállítani a helyére. Nagyon erős, strapabíró gép.

Luke markoló

Ha a gyermekedet a száguldás is érdekli, akkor Frankie, a tűzgolyó lesz a kedvence. Ehhez a lendkerekes műanyag autóhoz is jár a vezető, akivel száguld a járgány. Ez egy kisebb jármű, de elfér minden kanyarban.

Frankie, a tűzgolyó