Trefl társasjáték

Trefl társasjáték gyártója a Trefl játékgyár Lengyelországban, Európában. Elsősorban papírból gyártanak különböző társasjátékokat, minden formában hagyományos, készségfejlesztő játékot óvodásoknak, bébi játékot is. Az évek alatt Európa meghatározó gyártójává váltak. A Trefl társasjáték felnőtteknek és gyerekeknek szóló izgalmas, jó minőségű játékokat jelent. 

Nincs ilyen termék.
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Trefl társasjáték választék

Kicsiknek szóló társasokon kivül a felnőtteknek is gyártanak társast. Ilyen a Sorban állás, ami egy retro társasjáték a szocializmusból. Mivel hasonló volt a helyzet nálunk a bolti hiányok miatt, ezért ez Magyarországon is sikeres volt.

Az EGO társas is nagyon népszerű

Mistakos játékban székeket kell egymásra helyezni, úgy, hogy ne döljön le a felépített torony

Na ki a Jani? teszi fel a kérdést a Trefl, és a válaszokat egy party játékban kell megadni. Könnyed, bulizos társasjáték egy nagy méretű felfújható figurával

Magyarországon nagyon ismert a több művészeti ágban is alkotó Pierrot. Az ő egyik társasjátéka az Irány a kincses sziget, melyet a Trefl adott ki nálunk.

Miért éppen a Trefl társasjáték?

A Trefl lengyelország, de talán kelet-európa legnagyobb társasjáték és puzzle gyára. Egy olyan óriási nyomda, ahol nagy méretben és kiváló minőségben tudnak papíralapú játékokat gyártani. Vannak sajátfejlesztésű játékaik, de több mesefilm liszence alapján gyártanak kicsiknek társasjátékokat, de akár nagy darabszámú puzzleket. A méretgazdaságosság miatt a termékeiket nem csak a lengyel piacon értékesítik, hanem több kelet-európai országban is, pl Magyarországon. A termékeik kaphatóak a nagy áruházláncokban, játékwebshopokban, mint a Játékshop, Játéknet, Régiójáték, de nálunk is a Mesésajaándékok.hu játék webáruházban is. Nagyon jó minőségű termékek, megfelelő vastagságú papírra és tökéletes nyomdai technológiával nyomtatva.

A gyártó fő termékei: baby puzzle, rajzfilmes puuzle, rajzfilmes társasjátékok, oktató játk, készségfejlesztők óvodásoknak, felnőtt puzzle.

Trefl társasjáték