Blog

Az egyik legjobb fejlesztő játék, a hinta

2021.05.03 16:17
Az egyik legjobb fejlesztő játék, a hinta

A hinták remekül fejlesztik a gyerkőcök mozgáskoordinációját, illetve egyensúlyi érzékét. A webáruházunkban többféle változat is kapható, legyen szó dudás, illetve hagyományos fa natúr fajtáról. De vajon mire is jó egy hasonló fejlesztő játék? Ebből a cikkből minden kiderül!

Hinták

Ki ne ismerné a hintákat? Ezeket a játékokat régóta használják a gyermekek, hiszen remek kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak. Akár kicsikről, akár nagyobb lurkókról van szó, ezek az eszközök csodálatos meglepetések lehetnek a teraszon, illetve az udvaron egyaránt. A kertben elhelyezett hinták mellett ma már akár a lakásban is tarthatunk egyet, amelyet bárhová fel lehet akasztani. Fontos, hogy figyeljünk annak biztonságos rögzítésére. De vajon milyen a hinták kínálata?

Hinták kínálata

A webáruházunk kínálata hatalmas, ami a hintákat illeti. Nálunk beszerezhetőek műanyag, natúr fa, dudás, de még fészekváltozatok is egyaránt.

Műanyag körbe ölelős

A műanyag körbe ölelős az egyik legbiztonságosabb hinta, hiszen ebből biztosan nem esik majd ki a gyerkőc. Színes meglepetés, amely minden lurkó érdeklődését felkelheti. Ezt a praktikus és prémium darabot erős kötéllel és fém karabinerrel szerelték fel.

Dudás hinta

A dudás hinták támlával ellátott műanyag verziók, amelyeket nemcsak kültéren, hanem beltéren is alkalmazhatóak. A kiváló minőségű magyar termék méretéből adódóan kétéves korig használhatóak. A kötél hossza bármikor állítható, így biztonságban tudhatjuk a gyerkőcöt. Az elérhető színek között a kék, a zöld, a piros és a sárga szerepel. Remek meglepetés bölcsődések számára, így lepjük meg őket bátran egy ilyen fejlesztővel.

Fa natúr hinta

A natúr fa hintával visszarepülhetünk a múltba, hiszen korábban még csak ezeket ismerték. Ezek könnyen hatható változatok, amelyek fejlesztik az izomzatot és a gyerkőcök egyensúly érzékét egyaránt. A környezetbarát játék csodálatos ajándék lehet születés-, esetleg gyermeknapra egyaránt. A Regio termékét 3-6 éves ovisoknak ajánljuk, akik már magabiztosan mozognak az udvaron.

Fészekhinta

Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a fészekhinták, amelyekből többféle színt is választhatunk. Ezek nemcsak a kertben, hanem akár a lakásban is használhatóak. Érdemes lassan mozgatni őket, így nyugalmas pihenésre is alkalmassá válnak. Fiúknak és lányoknak egyaránt javasolt meglepetés, de a terméket akár felnőttek is kipróbálhatják. Maximum terhelhetőségük ugyanis eléri a 150 kg-ot, így akár szülőkkel együtt is ejtőzhetünk egyet a napon.

Összegezve: A hintákat mindenki szereti, hiszen még felnőttként is szeretünk egy kicsit szárnyalni. Legyen szó műanyag fejlesztőről, natúr fából gyártott változatról, illetve felnőttek számára is használható fészekhintáról. Bármelyiket is választjuk, biztosan nagy sikert aratunk majd vele a család életében.

Tehát bátran ajánljuk neked a hintáink kínálatát. Találd meg a számotokra legjobb hintát!