Cry babies baba varázskönnyekkel

Ismerd meg a különböző Cry Babies baba játékokat varázskönnyekkel. Az interaktív babák sírnak és valódi varázskönnyeket ejtenek, ha hiányzik a cumijuk. Csak tedd a szájukba és már meg is nyugodnak, mint az igazi babák!

Sorrend:
-14%
Raktáron
Cry Babies Fancy
Cry Babies Fancy
13 995 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
11 990 Ft
Sorrend:

Hogyan lesz a babáknak varázskönnye?

Ahogyan a mesében is látható, elég könyen elered a babák könnye, de ezek varázskönnyek és csodák történnek. Ha szeretndé, hogy a te játékbabádnak is legyen varázslatos könnycseppje, akkor tölts vizet a fejébe, és ha ki veszed a szájából a cumit, akkor rögtön sírni kezd és patakokban elerednek a könnyek. Ha meg szeretnéd vigasztalni, csak tedd vissza a cumit a szájába és rögtön megnyugszik. 

Mitől interaktív a Cry babies varázskönnyek játékbaba?

Ha a Cry Babies babádat megsimogatod , akkor édes valódi babahangot adnak ki!

Ez egy interaktív játék család, mert a gyerekek közremükődésével kerülnek használatba az újabb funkciók. Cry Babies játék babák : Lady, Gigi, Lea, Fancy, Pandy, Bruny, Dreamy és a többiek.

Melyek a Cry babies baba nevek?

Minden Cry Babies babák egy-egy kedvelt állathoz hasonló mintájú ruhában vannak, így könnyen ki tudod választani a kedvenced.A Cry Babies Magic tears babák egy mesefilm szereplői, és otthon is el tudod játszani a történeteiket. A neveiket is az állatról kapták. Mivel eredetil angol a mesefilm, így az eredeti angol nevekből kell kiindulni. Néhány példa: Katica-Ladybird-Lady, Zsiráf-Giraffe-Gigi, Flamingó-Flamingo-Fancy

Milyen más Cry Babies játékok kaphatóak még? 

Minden babának a rajzfilmen van háza, így néhány játékbabához is kapható babaházikó.  Ezenfelül Jól eseik kicsit tologatni őket, így babakocsi is elrhető a webhopban hozzájuk.

 

Cry Babies baba