Cry babies baba varázskönnyekkel

Ismerd meg a különböző Cry Babies baba játékokat varázskönnyekkel. Az interaktív babák sírnak és valódi varázskönnyeket ejtenek, ha hiányzik a cumijuk. Csak tedd a szájukba és már meg is nyugodnak, mint az igazi babák!

Nincs ilyen termék.
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Hogyan lesz a babáknak varázskönnye?

Ahogyan a mesében is látható, elég könyen elered a babák könnye, de ezek varázskönnyek és csodák történnek. Ha szeretndé, hogy a te játékbabádnak is legyen varázslatos könnycseppje, akkor tölts vizet a fejébe, és ha ki veszed a szájából a cumit, akkor rögtön sírni kezd és patakokban elerednek a könnyek. Ha meg szeretnéd vigasztalni, csak tedd vissza a cumit a szájába és rögtön megnyugszik. 

Mitől interaktív a Cry babies varázskönnyek játékbaba?

Ha a Cry Babies babádat megsimogatod , akkor édes valódi babahangot adnak ki!

Ez egy interaktív játék család, mert a gyerekek közremükődésével kerülnek használatba az újabb funkciók. Cry Babies játék babák : Lady, Gigi, Lea, Fancy, Pandy, Bruny, Dreamy és a többiek.

Melyek a Cry babies baba nevek?

Minden Cry Babies babák egy-egy kedvelt állathoz hasonló mintájú ruhában vannak, így könnyen ki tudod választani a kedvenced.A Cry Babies Magic tears babák egy mesefilm szereplői, és otthon is el tudod játszani a történeteiket. A neveiket is az állatról kapták. Mivel eredetil angol a mesefilm, így az eredeti angol nevekből kell kiindulni. Néhány példa: Katica-Ladybird-Lady, Zsiráf-Giraffe-Gigi, Flamingó-Flamingo-Fancy

Milyen más Cry Babies játékok kaphatóak még? 

Minden babának a rajzfilmen van háza, így néhány játékbabához is kapható babaházikó.  Ezenfelül Jól eseik kicsit tologatni őket, így babakocsi is elrhető a webhopban hozzájuk.

 

Cry Babies baba