Blog

Három izgalmas Ravensburger puzzle

2021.05.01 13:28
Három izgalmas Ravensburger puzzle

Ki ne szeretne puzzle játékkal időt tölteni? A Ravensburger puzzle akár kicsiknek, de még nagyoknak is remek lehetőséget nyújt, hogy feltöltődhessenek. Remek időtöltés az egész család számára, hiszen többféle méretben és mintával vásárolhatóak meg ezek a fejlesztők. De vajon milyen izgalmas Ravensburger darabok léteznek? Ebből a cikkből minden kiderül!

Puzzle játék előnyei

Biztosan mindenki tisztában van azzal, hogy mire is jó egy puzzle. De vajon hányan tudják, hogy ez a játék nemcsak szórakoztat, hanem készségfejlesztő hatással is bír? Az eszközzel kapcsolatban mindenki tisztában van azzal, hogy használata gondolkodást és időt is igényel, főleg egy nagyobb változat esetében. A játék fejleszti a logikai gondolkodást, a vizuális és az asszociációs képességet, és persze a kreativitást egyaránt. Ma már vásárolhatunk kisebb és nagyobb méretű puzzlet, de akár 3D-s verziót is. De milyen izgalmas fajták léteznek?

Ravensburger puzzle

A Ravensburger puzzle a legkisebbeknek és a felnőtteknek is remek lehetőség a készségfejlesztésre. A gyermekek számára rajzfilmes grafikákkal ellátott, 5-50 db-os, nagyméretű elemekből álló papír képkirakókat készítenek. Ezzel szemben a felnőtteknek akár 500, de még 3000 darabból álló fotókkal ellátott puzzleket is gyártanak.

Sam a tűzoltó

Sam a tűzöltó nagy közönségkedvenc a gyermekek körében. A kínálatunkban többféle méretben tartunk ilyen grafikákkal ellátott darabokat. Ezekkel a játékokkal meg a legkisebbek is könnyedén elboldogulhatnak. A Sam a tűzoltós változatok öt éves kor felett lehetnek remek meglepetések a lurkók számára.

Big Ben, az 1500 db-os puzzle

Még a nagyobbak is több estét tölthetnek el az 1500 db-os Big Bent ábrázoló puzzle társaságában. Ez biztosan összehozza majd az egész családot, legyen szó a szülőkről, nagyszülőkről és a gyermekekről egyaránt. Ez a változat fejleszti a koncentrációs készséget, amelyet akár önmagunk társaságában is megtehetünk. Hiszen nem mindenki szeret társaságban játszani, egy puzzle pedig remek megoldás lehet egyedüli kikapcsolódásra is. A kirakót 14 éves kortól ajánlják, innentől már egyedül is elboldogulhatunk a játékkal.

Mona Lisa, a művészet szerelmeseinek

A művészeti vonal kedvelői vagyunk? Szeretnénk megalkotni egy igazi festmény mását? Jó lehetőség erre az 1000 darabos Mona Lisa változat, amely a világ egyik legismertebb képe is egyben. 10 éves kortól nyugodtan elidőzhet vele akár egy fiú, akár egy lány. Természetesen ezzel is játszhatunk az egész családot bevonva, ez már csak tőlünk függ.

Összegezve: Nagy puzzlekeresésben vagy? Szeretnél egy igazán izgalmas Ravensburger puzzle tulajdonosa lenni? Akkor jó helyen vagy, hiszen nálunk számos egyedi és érdekes változat közül válogathatsz. Legyen szó művészetkedvelő személyekről, gyermekekről, vagy éppen egy egész családot igénylő, 1500 darabos verzióról.