Blog

TOP 4 Harry Potter játék

2021.09.05 15:32
TOP 4 Harry Potter játék

Mindenki tudja, hogy ki Harry Potter, a varázslóinas. A népszerű kömyvből és a félsorozatból nagyon sok varázslatos játék készült. Kattints a továbbra, ha érdekel a TOP 4 Harry potter játék!

 

 

 

  1. Harry Potter társasjátékok. Vannak olyan társasjátékok, amik már léteztek régebben is, csak a Harry Potter grafikáját, néhány karakterét hazsnálják fel ahhoz, hogy a rajongók megvegyék ezt a változatot is. Ilyen pl. a Ravensburgertől a klasszikus Labirintus társasjáték. A szabályok a régiek, a rajzok és szereplők újak.
  2. Harry Potter puzzlek: Többféle darabszámú képkirakók a filmsorozat képeiből. A nagyobb - 500 db feletti - puzzlek nagyobb kihívást jelentenek a játékosoknak. Bár nagyon sok kisebb rajongója van a filmeknek, ezek a puzzlek inkább a felnőtteknek jelentenek kihivásokat.
  3. Harry Potter varázseszközök:   A modern technika már több olyan megoldást is talált, mellyel otthoni körülmények között is lehet varázslatos dolgokat csinálni. Több, a filmekből ismert varászlatos dolog is kapható, mint többféle varázspálca, lebegő gyertyák, aranycikesz, vagy beszélő süveg.
  4. Igazi Harry Potter társasjáték: A filmben szereplő történeteket dolgozza fel a valódi, célzottan a Harry Potter filmek alapján készült társas. Igazi kuriózum, hogy a társasjáték szabály nem csak szöveges, hanem videós formában is látható, így könnyebb megérteni.

Látható, hogy számtalan Harry Potter játék létezik és minden rajongó megtalálhatja a neki legszimpatikusabbat. A játékok ideálisak minden ünnepi alkalomra ajándékba, legyan az karácsony, születésnap stb.