Blog

Milyen készségfejlesztő játékot válasszunk ovisoknak?

2021.05.26 11:52
Milyen készségfejlesztő játékot válasszunk ovisoknak?

A kicsik számára rendkívül fontos, hogy egy eszköz fejlesztő hatással bírjon. Van azonban pár olyan kellék, amely praktikus és hasznos lehet a számukra. A Keller-Mayer készségfejlesztő játék óvodásoknak lett kitalálva, amelyet a kicsik és a nagyok egyaránt használhatnak. De milyen lehetőségeink vannak a témában? Ebből a cikkből minden kiderül!

Készségfejlesztő játék óvodásoknak

A szülők a legtöbb esetben nem szeretnek olyan apróságokat beszerezni, amelyek semmilyen haszonnal nem bírnak. A legtöbb kiegészítő műanyagból készül, amelyet a kicsik pár perc alatt megunnak és vagy mennek a kukába, vagy pedig elajándékozásra kerülnek. Vannak azonban olyan változatok is, amiknek mindenki örülhet.

Keller-Mayer termékek

A Keller-Mayer készségfejlesztő játék óvodásoknak lett kitalálva. Ezek között találhatunk puzzle-t, képkeresőt, de még memóriaforgót is egyaránt. A márka darabjaival nemcsak a kicsik, hanem még a nagyobbak is fejleszthetik magukat. Az igényes, szórakoztató és oktató eszközöket magyar tervezők gyártották aranyos grafikákkal és érdekes játékszabályokkal karöltve.

A vállalat termékein többségében rajzfilm figurák jelennek meg, amelyeknek a történetei még a játék során is felelevenednek. Ide tartozik a Bogyó és Babóca, a Pitypang és Lili és persze a Boribon is. Az egyedi fejlesztésű oktató társasokkal az egész család töltheti időt, amelyek a számok, a formák és a színek világába repít el bennünket.

Bogyó és Babóca puzzle

A kirakós Baltazár, Vendel és Gömbi, illetve a többi kedves figura megjelenésével köszönti vidáman a kis játékosokat. A babapuzzle a mese színes és érdekes világát elevenítik meg egy darab képen. A kétéves kortól használatba vehető kirakós három puzzlet tartalmaz, amely lehetőséget kínál hosszabb időtöltésre is.

Képkereső

A keresővel meglátogathatjuk Bogyót és Babócát, illetve az ő barátaikat az erdőben. Amíg Csiga Csaba a polippal játszik, addig Babócáék vidáman dalolnak, és persze Baltazárék sem ülnek, hiszen egy léghajóval indulnak egy kalandos kirándulásra. A három játéktáblát tartalmazó dobozban 18 képkártya található, amely segíti a lurkók fejlődését.

Mosómaci almája

Mivel a mosómedvék egyik kedvenc eledele az alma, így útnak indulnak fellelni a gyümölcsöt. A városban bolyongva találnak rá az almára, azon a részen, ahol gyakran kóborolnak. Ezt sajnos nem nézik jó szemmel az ott lakók, ezért elkergetik őket. A társas célja, hogy a gyerekek mosómacija szedje össze a legtöbb finomságot, anélkül, hogy elkapnák őket.

Összegezve

A Keller-Mayer készségfejlesztő játék óvodásoknak lett kitalálva, amelyek között megtalálhatjuk a puzzlekat, a képkeresőket, de még Mosómaci almájával is tölthetünk egy kis időt. A tanító eszközöket remek kikapcsolódást nyújthatnak az egész család számára, akár egy nyaralás alkalmával is.