Blog

Legjobb Dinós játékaink

2022.06.15 08:41
Legjobb Dinós játékaink

2022 nyarán mutatják be a az egyik legjobban várt hollywoodi sikerfilm következő részét, a Jurrasic World filmet. 

Ha te is szereted a dinókat, akkor ajánlunk pár dinoszauruszos játékot a kisebb korosztály részére. 

 

 

A felnőttek és a kisebb gyerekek is szeretik a dinókat. A Jurrasic Park mozifilmekben többféle dinoszaurusz is szerepel, bár nem minden esetben pont olyanok, mint amit a tudományos tények alátámasztanak. Lényeg a felhőtlen szórakozás és a kis nyári borzongás. 

Melyik dinós játékot ajánljuk kicsiknek? 

1, Egyik kedvencünk a beszélő Kölyök Megasaurus. Ez a dinó valósághű állathangokat ad ki, de vissza is tudja mondani, amit hall. Fejleszti a szókincset is ez a barátságos kis gyerek dinó.

Kölyök Megaszaurusz

2, Másik interaktív játék, egy kicsit komolyabb , már-már élethű dino a Robo Alive - Raptor mozgó dinoszauruszŐ már nagyon gyorsan tud mozogni, és közben mozgatja a fejét is.

Robo Alive - Raptor mozgó dinoszaurusz

3, Mindent tudsz a dinoszauruszokról? Teszteld a tudásod, és tudj meg még többet a Brainbox dinoszauruszok segítségével. A kis dobozban hatalmas tudás rejtözik és játszva tanulhatsz sokat. 

Brainbox dinoszauruszok

4, Kipróbálnád, hogy milyen egy őslénykutató szerepe? Próbáld ki a 4M foszforeszkáló dínó és őskövület készlet játékot és találd meg a csontváz darabokat. A 4m játék hosszabb távon is emlékezetes marad, mert a megtalált darabok sötétben világítanak, így ideális szobadísz lehet.

4M foszforeszkáló dínó és őskövület készlet

5, Az óvódások kedvence a Mancs őrjárat is játékok. Az egyik sorozatban a dinókkal kerültek kapcsolatba, ezért elkészültek a Mancs őrjárat dinó játékok is. 

Mancs őrjárat Dino

6, Vidd magaddal a kádba, vagy a nyaralásra a dinókat! Buddy & Barney fürdőjátékok közül az egyik legnépszerűbb a dinók. A kis habszivacs darabok vizesen könnyen tapadnak a sima felületekre, így a kád falára, a fürdőszoba vagy medence csempéire. A játék után csak le kell szedni őket és a csomagban lévő zsákba rakva megszáradnak.

https://mesesajandekok.hu/Dinok-Buddy-Barney-Tapassz-a-Csempere

7, Kisebb dinós játékok, amelyeket a meseseajandekok.hu weboldalról beszerezhetsz: többféle dinoszaurusz plüss vagy dinós mozaik kirakó

Mini plüss dinó