Blog

Legjobb mozifilmes plüssök

2021.09.11 13:46
Legjobb mozifilmes plüssök

Szeretsz mozibajárni és rajzfilmeket nézni? Gyakran adnál vagy vennél mesefilmes játékot ismerősöknek, barátoknak, gyerekeknek? Érdekelnek a mesehősök otthonra is? Vennél rajzfilmes plüssjátékot? Ha bármelyik kérdésre igen a válaszod, olvass tovább!

A világ moziipara óriási, ezenbelül a - nem csak- gyerekek számára készült mesefilmek. Míg régebben csak a Disney gyártott rajzfilmeket, mostanában több más studió is elindult, pl a Dreamworks , Pixar és mások.

Ezek a nagy studiók nagyon nagy költésgvetéssel, egészestés rajzfilmeket készítenek. Mivel elősorban nem élő emberek alakítják a szereplőket, hanem rajzolt karakterek, ezért a rajzolók bármilyen nem létező szereplőt be tudnak helyezni a varázslatos világba.

Senki sem lepődik meg azon, ha egy razfilmben az állatok tudnak énekelni, beszélni, a valóságtól eltérő a méretük, és teljesen speciális színekben pompáznak.

Bár azt gondolnánk, hogy rajzfilmstudiók elősorban a rajzfilmek gyártásából élnek, a valóság az, hogy több profitjuk van a különböző mozifilmekhez kapcsolódó termékek jogainak értékesítésből, pl a mozifilmes plüssökből. Ezért készítenek nagyon sok olyan filmet, aminek a hőse egy cuki szőrös állat. Ezt a területet elsősorban a Disney Studió vezeti, hiszen a legnépszerűbb karaktere a Micimackó, minden lakásban megtalálható.

Nézzük meg melyek a legjobb mozifilmes plüssök! 

Az lista teljesen szubjektív, de mindenképpen nagyszerű mozifilmek szereplői vannak rajta

1, Spongyabob kockanadrág: Spongyabob a víz alatt élő négyzet alakú szívacs, aki számtalan vicces kalandba kerül barátaival Patrickkal és Csigusszal. Ha csak a szemeit látod, mert rögtön felismered őt. A Spongyabob mozifilmes plüss sárga, négyzetalakú, csillogó óriási szemie, nagy szempillái vannak. 

2, Motkány plüss: Több mint érdekes, de a Motkány  eredetileg nem volt főszereplője semmilyen mozifilmnek, mégis mindenkim tudja , hogy melyik rajzfilm szereplője. Eredetileg a Jégkorszak mesefilmben szerepelt, és csak mellékszerepei voltak, vicces makk keresés közben a főszerepkők jeleneteit kötötte össze. Mégis ő lett a legnépszerűbb karakter a mesében, pedig ott volt még Sid a Lajhár, Diegó a kardfogú tigris, Many a mamut is.

Motkány a nevéből adódóan félgi mókus félig patkány szerű lény, nagy szemekkel és hosszú farokkal. Mivel az egész léte a makk körüli kegetőzésről szól, ezért a plüssjátékban is gyakran együtt kapható.

3, Peppa malac plüss : Peppa egy kis malac lány, aki a szüleivel és testvéreivel él együtt. Kis malac gyerek, és nagyon sok vicces kaland történik vele, hasonlóan a nézőihez. Ha Peppa malcot szeretnél venni, akkor keres egy cuki kis rószaszín malacot piros ruhéba,

4, Hello Kitty plüssök  : Hello Kitty egy japán tervezésű fehér cica. Bár az ázsiai termékek nem igazán népszerűek a vlág többi részén, a Hello Kitty plüssök minden kislány számára ismerősők. A Hello Kitty plüsst onnan lehet könnyen felismerni, hogy fehér az lapja, cica füle van, és főként piros ruhája és piros masni a hajában/fülében szigorúan ferdén.

5, Micimackó plüss : A Disney mozifilm stuidó egyik legrégebbi és ennek megfelelően legismertebb meseszereplője. A magyar fordítás sokat tett hozzá a karakterhez, így mindeki számára ismerős a torkos maci, akinek a barátja Malacka és Tigris. Micimackó egy sárga mosolygós medve, aki piros pólóban kapható .