Blog

Négy hasznos kreatív játék

Németh György
Németh György
2021.05.25 11:37
Négy hasznos kreatív játék

Ki ne szeretne kreatív játékokkal időt tölteni? Számos márka többféle terméke képviselteti magát a piacon, így nem könnyű megtalálni a tökéletes darabot. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk nektek pár hasznos terméket, amellyel öröm lesz a kikapcsolódás. Lássuk hát a listát!

4M kreatív játékok

A 4M gyártó által tervezett fejlesztő meglepetések között megtalálható a napelemes autó is. Ennek segítségével közelebb kerülhetünk a környezetvédelem témájához, hiszen a kocsi összerakását követően felfedezhetjük az egész világot, természetesen elemek nélkül. A doboz mindegy szükséges alkatrészt tartalmaz, kizárólag egy használt üdítős dobozt kell beszerezni, hogy elkészülhessen a jármű. A napelem segítségével a járgány a fényt elektromos árammá alakítja át, ami egyértelműen a motort is hajtja. Így tud majd az autó fel és alá száguldozni. Az italos dobozzal nemcsak egyedivé varázsolható a kiskocsi, hanem még környezetvédő is.

Csillogó balerina gipszkiöntő

A 4M kreatív játékok között megtalálható továbbá a csillogó balerina gipszkiöntő készlet is. Ennek segítségével egyedi, balett táncost formáló hűtőmágneseket gyárthatunk a kicsikkel otthonra. A csillogó szettben mindent megtaláltok, amire csak szükségetek lesz az alkotáshoz.

Összerakható szélharang

Ne feledkezzünk meg továbbá a márka szélharang készletéről sem. A saját kezűleg összerakott szélharang csodálatos hangokat ad majd ki a teraszon. A csomag mindent magában rejt, ami csak szükséges a termék összeállítására. A két egyszínű alapot bátran díszíthetjük festékkel, de készíthetünk rájuk sajátos pillangókat vagy éppen vidám virágokat is egyaránt. A festést követően nincs más dolgunk, mint felfűzni a csengőket a lapra, majd madzagra kell kötni az egész dekorációt. Felakaszthatod az ablakba, az ajtó környékére, illetve bármilyen huzatosabb helyre, ahol egész nap hallgathatod a kellemes játékot.

Malacpersely festő készlet

Ki ne szeretne magának egy olyan perselyt, amelyet maga alkotott meg és gyűjtheti benne az aprópénzt? A malacpersely festő készletet pont emiatt tervezték meg és dobták piacra. Ez egy vidám kinézetű malacot tartalmaz, amelyet szabadon pingálhatunk ki. Ceruzával készíthetünk rá mintákat, kifesthetjük, de még a nevünket is rávarázsolhatjuk a gyűjtődobozra. Ez a kreatív foglalkoztató ajándéknak is kiváló lehet kicsik és nagyok számára egyaránt. Kell ennél több egy remek meglepetéshez?

Összegezve

Ki ne szeretne kreatívkodni egy kicsit? A 4M kreatív játékok között találhatsz egyedien összerakható szélharang szettet, malacpersely festő készletet, de még napelemes kisautót is. Ne feledkezzünk meg továbbá a csillogó balerina gipszkiöntőről sem, amellyel bármelyik kislány napját feldobhatod. A termékek ajándéknak is kiválóak, így már meg is van a következő születésnapi meglepetés!