Blog

Top 5 Peppa malac játékok

2021.09.14 11:39
Top 5 Peppa malac játékok

Kedveled Peppa Malacot? Szeretnél otthonra egy cuki malacos játékot a gyermekednek? Olvasd el, hogy mit ajánlunk az óriási kínálatból!

Peppa malac egy óvodás malaclány, aki együtt lakik a kistestvérével Zsolival, és a szüleikkel. A mese nagyon népszerű a kicsik között. Mivel Peppa malc egy lány, ezért inkább a lányok keresik ezekt a szuper játékokat.

Kicsit furcsa, de az általános iskolás gyerekek is sokat nézik.Ennek oka, hogy erdeti angol nyelven nézve nagyon sokat lehet tanulni belőle a nyelvet.

Milyen Peppa játékokból lehet válogatni, ha szeretnél egy ilyen cuki malacot

1, Kihagyhatatlan a Peppa malac plüss. Sokat nem érdemes róla mondani, hiszen magárt beszél. Egy édes, puha piros ruhás malac, illetve a testvére aki kék nadrágot visel, éppúgy mint a filmben.

plüss Peppa malac

2, Sokan szeretik a puzzlekat. Nálunk többféle gyártó, többféle terméke kapható. A Peppa malac puzzlek többféle darabszámban kerülnek forgalomba, így többféle nehézségi fokozatban lehet választani a játékot. A puzzle elemek nagyobb méretűek, így nem veszélyesek a kis gyerekekre.

Peppa malac puzzle

3, Ha szeretnéd megvédeni a gyermeked, hogy ne a hideg padlón játszon, akkor válasz neki egy szívacs puzzlet Peppa Malac rajzzal. A habszivacs puzzle szőnyeg elemeken Peppa és családja látható.

szivacs szőnyeg Peppa