Pitypang és Lili játékok

Ha szereted a Pitypang és Lili mesekönyveket, akkor ebben a kategóriában megtalálod a kedvenc játékodat. Válaszd ki a kedvenced a színes Pitypang és Lili társasjátékok, valódi fa mesekocka, Pitypang plüss kutya közül!

Sorrend:
-10%
Termék beszerzés alatt! Iratkozzon fel, és elsőként értesítjük a beérkezéskor!
Saját termék
5 580 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
4 999 Ft
Sorrend:

Ennek a mesesorozatnak főszereplői Lili, az óvodás kislány és Pitypang, az ő kiskutyája. Együtt járnak a világban és közösen fedezik fel azt. Ebben a kategóriában szereplő társasjátékok és a valódi fa mesekocka a Pitypang és Lili mesekönyvsorozat szereplőinek felhasználásával készült. 

A gyönyűrű rajzokat és a tanulásog meséket Pásztohy Panka készítette. Azok a gyerekek aki szeretik hallgatni a meséket, gyakran játszanak szívesen a meseszereplőkkel. Ezért készült el a Pitypang és Lili társasjáték, puzzle, kártya, valódi fa mesekocka és végül, de nem utolsó sorban a Pitypang és Lili plüsskutya.

A kislányok nagyon szeretik a cuki kisállatokat, ezek között főként a kutyusokat. Pitypang fajtáját nem tudjuk megállapítani, de egy aranyos, kistermetű fehér kutya, fekete foltokkal.

A különböző játékokban szereplő mesekarakterek úgyanúgy néznek ki, mint a mesekönyvben, így a gyerekek szívesen játszanak velük. A készségfejlesztő játékok lekötik őket, így játszva tanulnak meg alapvető dolgokat, mint a térlátás, logikus gondolkodás. A valódi fából készült mesekockából 6 különböző képet tidnak kirakni a kislányok. 

Egy kutyusos plüss mindig érdekes, főleg akkor, ha egy mese szereplője. A Pitypang plüss kutya éppen úgy néz ki, mint a mesékben, de ezt kézbe lehet fogni, el lehet vinni az óvodába is, játszani vagy aludni vele.

Pitypang és Lili mese logo