Újdonságok

A játékok között is folyamatosan jelennek meg újabb és újabb termékek. Ebben a kategóriában mindig a legfrisseb beszerzéseket mutatjuk be! Szerezd meg  az újdonságokat, iratkozz fel a hírlevélre, hogy elsőként tájékoztathassunk még akár a beérkezés előtt!

Nincs ilyen termék.

Játék újdonságok

Ha megjelenik egy új rajzfilm, a gyártók gyorsan reagálnak és plüssjátékok, társasjátékok , játékautók, játékbabák is készülnek a rajzfilmhősökkel. 

A legnagyobb rajzfilm gyártók a Disney, Dreamworks, úgy időzítik a megjelenéseket, hogy az egybeessen a karácsonyi szezonnal, így sokféle újdonság jelenik meg az évvégén.

Nem csak filmes újdonságok lehetnek. Vannak olyan újabb alapanyagok amikből játékokat is terveznek, pl a habtapi, vagy olyan ötletek, amik eddig nem voltak elérhetpk, pl programozható robot játékok. Habszivacs puzzle elemekből puha játszószőnyeget lehet a kisebbeknek építeni.

A nagyobb játékgyártók is készülnek a karácsonyi szezonra, így minden évben van újabb Lego, társasjáték, bébi plüss, puzzle, vagy tudományos játék!

Újabb játék ötletek közé tartoznak az olyan interaktív játékok, amik tudnak beszélni,mozogni, vagy valamilyen speciális tulajdonságuk van, pl kitalálják az emberi gondolatokat.   A robotépitő és programozható játékok tovább fejlődnek, így azokból egyre több gyártó különböző tudású terméke várható a 20-as években.

Reneszánszukat élik a társasjátékok, és ezek gyártói folyamatosan adanak ki újabb játékokat. A társasjátékok között minden hónapban várható újabb megjelenés, akár kisgyerekeknek keresünk fejlesztő játékot, vagy felnőtteknek stratégiai játékot. Ha valamelyik játékötlet bevélrt, akkor vagy hozzájuk tartozó kiegészítő termékek, vagy újabb változat jelenik meg újdonságként. Erre jó példa a Dixit, Mars terraformálása, vagy akár a Carcassone társasjátéksorozat.

Persze nem mindenki vágyik az újdonságokra, ezért kerülnek újból kiadásra régebbi játékok. A retro termékek nem csak az idősebb korosztálynak szólnak, hanem azoknak is, akik együtt akarnak játszani a kisebbekkel, és megmutatni a gyerekkoruk kedvenc játékait, és azokat tovább ajánlani.