Blog

Négy kreatív 3D puzzle játék

2021.05.02 16:45
Négy kreatív 3D puzzle játék

Ki ne szeretne különböző alkotásokat építeni? Legyen szó gyermekekről vagy éppen felnőttekről, a kreatív 3D puzzle játékok mindenkinek remek kikapcsolódást nyújthatnak. Az elemek könnyedén illeszkednek egymáshoz, így az építést követően egy igazi 3D-s látványban lehet részünk. Ezáltal bárkinek lehet saját bolygója, vára, esetleg kastélya egyaránt.

Ebben a cikkben bemutatunk pár kreatív darabot!

3D puzzle

A 3D puzzle segítségével szinte bárhová elutazhatunk, bármit bejárhatunk és bárhol tölthetünk időt. Miután a kínálatunkban még a Big Ben és a Jégvarázs kastélya is megtalálható, így akár meseországba is ellátogathatunk. De vajon milyen a 3D puzzle választékunk?

Big Ben játék

A Big Ben változat segítségével gyorsan Londonban találhatjuk magunkat, anélkül, hogy elhagynám az országot, vagy akár a nappali melegét. Ez a változat több mint 200 műanyag puzzléből áll, amelyben vannak ívelt és csuklós dararabok egyaránt. Ezeket egyszerűen kapcsolhatjuk egymáshoz, így az eredmény egy 40 cm magas épület lesz. A valódi órának köszönhetően ráadásul még az időt is tudni fogjuk. Az éjszakai verzió pedig színváltós toronyvilágítást is tartalmaz. Kell ennél nagyobb élmény?

Jégvarázs kastély 3D mása

A Jégvarázs minden idők legsikeresebb Disney meséje, amely rengeteg gyermek szívébe lopta be magát az évek alatt. Ez a puzzle szintén több mint 200 kirakót tartalmaz, így könnyedén felépíthetjük a mozifilm valósághű mását. A tornyok, a falak, a sarkok, szinte minden pontosan passzol az eredeti építményhez. Mivel sok darabból áll, így az elemek egy részének hátuljára számokat is elhelyeztek, amely nagyban megkönnyíti az építkezést. Ez nem csak egy szimpla puzzle, ez egy kreatív építő játék.

Valódi autók 3D puzzléből

Legyen szó egy régi Volkswagen T1 mikrobuszról, esetleg egy Porsche 911 R autóról, szinte bármi elkészíthető 3D puzzléből. Előbbi egy nagyon népszerű, piros mintás, tetőcsomagtartós változat, amelynek elemei összehajthatóak és törhetetlenek. A Porsche megalkotásával pedig egy a világon legismertebb utcai sportautót építhetünk meg. Ezáltal nekünk is lehet egy csodálatos és egyedi járgányunk, akár a szoba közepén is.

Eiffel-torony a dohányzóasztalon

Nemcsak Londonba, hanem akár Párizsba is elutazhatunk a puzzlék segítségével. Az egyik legmagasabb épület könnyedén a lakásunk dísze lehet, hiszen törhetetlen és hajlítható elemekből áll. A sorszámok segítenek megépíteni a világ egyik legszebb látványosságát. Amennyiben egy igazán egyedi darabra vágyunk, válasszuk az éjszakai ledes fajtát, amely még egy kis hangulatot is varázsol a szobába.

Összegezve: A 3D puzzle remek kikapcsolódást nyújthat az egész család számára. A megalkotott építmények között található kastély, de még londoni látványosság is. Amennyiben autókedvelők vagyunk, választhatunk egyet a régi, esetleg az újabb sportautós változatok közül. A játék rendkívül kreatív, ráadásul összehozza az egész családot.