Mindent a helyére

Mindent a helyére
Mindent a helyére
Mindent a helyére
Mindent a helyére
Mindent a helyére
Termék beszerzés alatt! Iratkozzon fel, és elsőként értesítjük a beérkezéskor!
2 780 Ft

Mindent a helyére

A játékról röviden:  Keller&Mayer kiadó játéka 3-6 éves gyerekeknek, 1-4 játékos számára egy játszószobába vezeti a kis játékosokat, ahol el kell pakolniuk az elől maradt játszóeszközöket
 
  Mit kapunk a dobozban?  1 játéktábla, 1 szín-dobókocka, 1 szám-dobókocka, 12 kis fa építőkocka, 7 memóriakorong, 12 jutalomkorong     A játék menete:  Az első játék előtt óvatosan kivesszük a memóriakorongokat és a jutalomkorongokat a keretből. A jutalomkorongokat a dobozba tesszük, a memóriakorongokat pedig képpel lefelé az asztalra fektetjük.  Ezután a kis építőkockákat tetszőlegesen felállítjuk a tábla négy sarkában található piros keretes mezőkre. A játékban ezek fogják betölteni a bábuk szerepét.  A játékot a legidősebb kezdi, dob mindkét kockával. A szín kocka azt mutatja, hogy melyik színű építőkockával kell lépnie, a szám kocka pedig, hogy mennyit. Csak az építőelem színének kell stimmelnie, az, hogy milyen formája van, most nem számít. Viszont ha csillagot dob a játékos, fel kell fordítani egy-egy memóriakorongot a szín és a forma közül. Ez fogja meghatározni, hogy melyik bábúval kell lépnie. Érdemes megjegyezni, melyik korong mit rejt. Ha újra csillagot dob valaki, így már tudhatja, melyik szín vagy forma hol is van.  Ha már nincsen ilyen forma a játéktéren, vagy ha olyan színt dobott ki valaki, ami már nincs fent, akkor nem léphet. Meg kell várnia, amíg újra rá kerül a sor.  A bábukkal sosem lehet átlósan haladni, csak is lap oldalon.  A cél, hogy a gyerekek elvezessék a játékelemeket az azonos formával jelölt mezőkig. Ekkor berakhatják a dobozba az építőkockát, és vehetnek cserébe egy jutalomkorongot.  Nem kell pontos értékkel elérkezni a mezőig. Ha valaki többet dobott, mint kellett volna, akkor is berakhatja a dobozba az elemet.  A játékot lehet könnyíteni a kisebbek számára úgy, hogy kivesszük a memóriaelemeket. És ha valaki csillagot dob, akkor egy tetszőleges bábut mozgathat.
 
  Hogyan lehet nyerni?  A játékot az a gyermek nyeri, akinek a legtöbb jutalomkorongot sikerült összegyűjtenie.
 
  Végezetül:  A Mindent a helyére egy aranyos kis játék a kicsiknek, akik játszva gyakorolhatják vele a formafelismerő és a színfelismerő képességüket. Valamint fejleszti az emlékezőképességüket. 

Szállítás MPL-lel
Szállítás MPL-lel

Futár- 1199 Ft és Postapont 999 Ft

1-2 munkanap
Ingyenes visszaküldés Klubtagoknak!
Ingyenes visszaküldés Klubtagoknak!

Klubtagoknak ingyenes a visszaküldés!

Vásárolj kockázatmentesen, ha nem tetszik, 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheted!

Ingyenes visszaküldés Klubtagoknak!
Expressz feladás
Expressz feladás

Ha munkanap 12 óráig a rendelés megérkezik, akkor aznap feladjuk a csomagot és következő munkanapon átvehető!

Expressz feladás
Márka
Keller&Mayer