Trefl puzzle

Trefl puzzle termékek Lengyelországban készülnek elsősorban papírból. A puzzlek széles kínálatában számtalan rajzfilmes termék szerepel, amelyek darabszáma 6-100-ig megfelelő a kicsiknek, akik csak most ismerkednek ezzel a népszerű játékkal. A felnőtt puzzle kirakása kihivást jelentenek a nagyoknak, akár méretben, akár több mint 1000 darabos darabszámmal. Külön kategória a Trefl baby puzzle, az igen kicsi babáknak. Speciális puzzle a habszivacs puzzle játszószőnyegek rajzfilmes mintával, mely szintén Trefl puzzle.

Sorrend:
Sorrend:

Miről ismerhető fel a Trefl puzzle?

A Trefl játékok könnyen beazonosíthatóak kiváló minőségükről, gyönyörű színeikről és pénztárcabarát áraikról. Ezeket a termékeket folyamatosan tartjuk, és a vásárlók számára is bíztosítjuk a kedvező árakat.

Trefl puzzle változatok

A Trefl Baby puzzle a legkisebbeknek méretben és darabszámban ideális. A nagyobb méretű elemeket könnyen meg tudják fogni és nem tudják lenyelni, így biztonságos. A puzzle 2-10 elemből áll, és általában több képkirakó van egy dobozban, így a fejlődésüknek megfelelő darabszámú puuzlet tudják használni. 

Számtalan rajzfilmes Trefl puzzle kapható: Mancs őrjárat, Hello Kitty, Peppa Malac, Jégvarázs, Sam a tűzoltó és egyéb rajzokkal.

A nagyobb gyerekeknek földrajzi oktató Trefl puzzle az ideális, Magyarország, Európa, Naprendszer vagy a Föld térképei rakhatóak ki a puzzle elemekből.

A felnőtt Trefl puzzle nagy darabszámú 500-1000-2000 db-os kirakók, és olyan képekkel amik elsősorban a felnőtt vásárlókat érdeklik. Művészeti alkotások, tájképek, népszerzű előadóművészek ikonikos képei. Az elkészült képeket fellehet ragasztani és kiakasztani a falra díszként.